Pandestegt ørredfilet med brunet smør, persille, hvidløg og kapers

Pandestegt ørredfilet med brunet smør, persille, hvidløg og kapers


Her er hovedretten fra middagen den anden dag. Det er hurtigt og nemt – og så smager det forrygende. Kombinationen af smør, kapers, persille, hvidløg og balsamico er virkelig god. Dette er bestemt en ret, jeg kommer til at lave mange gange i fremtiden. Opskriften fandt jeg i en gammel udgave af bladet Mad&Venner. Her brugte man blot noget andet fisk (rokke mener jeg).

Pandestegt ørredfilet med brunet smør, persille, hvidløg og kapers

Pandestegt ørredfilet med brunet smør, persille, hvidløg og kapers

Ingen bedømmelser endnu
Antal: 2 personer

Ingredienser

  • 2 ørredfileter (andet fisk kan også sagtens bruges)
  • smør og olie til stegning
  • 100 g smør
  • 3 spsk kapers
  • 1 spsk balsamicoeddike
  • 3 spsk hakket persille
  • salt og peber
  • 2 fed hvidløg i tynde skiver

Fremgangsmåde

  • Varm olie og en lille klat smør på en pande. Steg ørredfileterne omtrent 3-5 minutter på hver side (eller indtil de føles faste i konsistensen) og drys med salt og peber. Tag dem herefter op af panden og stil til side. I samme pande tilsætter man så de 100 g smør. Lad det bruse af og tilsæt resten af ingredienserne og steg det sammen et minut eller to, smag til og tilsæt salt og peber hvis nødvendigt. Hæld så blandingen over fisken. Server med kartofler og evt en grøn salat.
Del indlægget
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments