Annonce

Kogebøger af forfatteren bag foodfanatic.dk

Kogebøger

100 kødfrie dage

100 Kødfrie Dage er min seneste kogebog. Den er en sammenlægning af de to forgængere, Kødfri Mandag og Flere Kødfrie Dage, og den rummer altså næsten dobbelt så mange opskrifter på lækre kødfrie retter, som selv kødelskere vil sætte pris på.

 

Bogen er udgivet på forlaget Strandberg Publishing, den er en ordentlig moppedreng på 352 sider, og så har den en vejledende udsalgspris på 249,- kroner.

Bogen finder du både hos fysiske boghandlere og på adskillige e-shops.

Kogebøger

Flere kødfrie dage

Flere Kødfrie Dage er efterfølgeren til min første grønne kogebog, Kødfri Mandag. Bogen indeholder som forgængeren lækre grønne retter – en til hver af årets 52 uger. Opskrifterne følger sæsonerne og handler i højere grad om velsmag end løftede pegefingre. Bogen henvender sig til alle – selv kødelskere med stort K.

Bogen er udgivet på forlaget Strandberg Publishing i 2018. Den er på 192 sider, koster 249,- kroner i vejledende udsalgspris, og den kan fortsat købes i både fysiske og online bogbutikker.

Kogebøger

Kødfri mandag

Kødfri Mandag er min første kødfri kogebog. Den udkom hos Samvirke i 2016, og målet med den var at inspirere madglade danskere til at kaste sig ud i det grønne køkken.

Bogen henvender sig særligt til folk, der som jeg normalt spiser kød. Derfor er mange af retterne fyldt med smag fra blandt andet umamirige ingredienser, krydderier og sæsonens bedste grøntsager.

Bogen blev anmeldt af Politiken i januar 2017, som skrev følgende:

“Med Nadia Mathiasens bog ved hånden kunne jeg snildt klare en tre-fire kødløse dage om ugen, uden at måltiderne af den grund blev ‘kedelige’.”

Bogen er udsolgt fra forlaget, men du finder de fleste retter fra den i min seneste kogebog, 100 Kødfrie Dage, der indeholder næsten dobbelt så mange lækre kødfri retter.

Kogebøger

Foodfanatic Thai

Min første kogebog, Foodfanatic Thai, udkom i 2015 på Politikens Forlag.

Den er en hyldest til mine thailandske rødder og indeholder både kendte og mindre kendte retter fra min mors hjemland.

Bogen er udsolgt fra forlaget nu, men du kan købe den som e-bog i de fleste online bogbutikker.