• Om mig
  • Kogebøger
  • Kontakt
Menu
  • Om mig
  • Kogebøger
  • Kontakt
foodfanatic.dk
  • Opskriftskategori
    • Billige retter
    • Børnefavoritter
    • Brød og bagværk
    • Dips og dressinger
    • Drikkevarer
    • Grill
    • Kager
    • Mormormad
    • Pastaretter
    • Salat
    • Simremad
    • Søde sager
    • Sovs og saucer
    • Supper
    • Syltede sager
    • Tærter
  • Diæt
    • Kødfri
    • Vegansk
  • Anledning
    • Brunch
    • Gæstemad
    • Jul
    • Mad på farten
    • Nytår
    • Påske
  • Verdenskøkken
    • Amerikansk
    • Dansk
    • Engelsk/irsk
    • Fransk
    • Græsk
    • Indisk
    • Italiensk
    • Kinesisk
    • Mellemøstligt
    • Mexicansk
    • Spansk
    • Thai
    • Vietnamesisk
  • Måltid
    • Hovedret
    • Dessert
    • Forret
    • Frokost
    • Morgenmad og brunch
    • Snacks
  • Sæson
    • Efterår
    • Forår
    • Sommer
    • Vinter
  • Kød og fisk
    • Fisk
    • Fjerkræ
    • Lam
    • Oksekød
    • Skaldyr
    • Svinekød
    • Vildt
Menu
  • Opskriftskategori
    • Billige retter
    • Børnefavoritter
    • Brød og bagværk
    • Dips og dressinger
    • Drikkevarer
    • Grill
    • Kager
    • Mormormad
    • Pastaretter
    • Salat
    • Simremad
    • Søde sager
    • Sovs og saucer
    • Supper
    • Syltede sager
    • Tærter
  • Diæt
    • Kødfri
    • Vegansk
  • Anledning
    • Brunch
    • Gæstemad
    • Jul
    • Mad på farten
    • Nytår
    • Påske
  • Verdenskøkken
    • Amerikansk
    • Dansk
    • Engelsk/irsk
    • Fransk
    • Græsk
    • Indisk
    • Italiensk
    • Kinesisk
    • Mellemøstligt
    • Mexicansk
    • Spansk
    • Thai
    • Vietnamesisk
  • Måltid
    • Hovedret
    • Dessert
    • Forret
    • Frokost
    • Morgenmad og brunch
    • Snacks
  • Sæson
    • Efterår
    • Forår
    • Sommer
    • Vinter
  • Kød og fisk
    • Fisk
    • Fjerkræ
    • Lam
    • Oksekød
    • Skaldyr
    • Svinekød
    • Vildt

Kinesisk

Bao – dampede boller med kinesisk BBQ-gris

Stegte ægnudler med svinekød, broccoli og peberfrugt

Kinesisk agurkesalat med hvidløg og koriander

Spicy sichuan wontons i chiliolie

Dampede dumplings med svin, spidskål og porre

Kinesisk Kung Pao kylling

Suppe med wontons og urter

Sprøde wontons

« Forrige Side1 Side2 Næste »
Find mig her
Open
Reklame | Sprød fisk med fritter og dip. I morgen (mandag) kl 17.30, har jeg inviteret @isabella.amoroe fra @nemligcom forbi et en hyggelig madsession, hvor vi laver retten her (har udviklet opskriften til Nemlig.com’s MasterChef-kasse). Kig med hos @nemligcom , der viser det live 🎥
Open
I herligt selskab i aftenens afsnit af Masterchef (så det selv i går på Viaplay, til dem der missede det ☺️). Tak for en skøn dag i studiet @jesper__koch og @thomascastberg 🙏🏼 Hold nu op, hvor var der dejlig mad fra de dygtige deltagere. Hvor er jeg taknemmelig for, at min madpassion har ført til oplevelser som disse ❤️
Open
I går tog min 3-årige og jeg et gensyn med denne her lækre sag: den sukkerfri banankage med kokos og chokolade. Det blev dog i en snasket muffinudgave, men den er stadig ultra-nem at lave. Det hele skal nemlig bare i blenderen, så det er den perfekte kage at lave med børn (find opskriften via link i min profil). ⁠
⁠
I muffinversionen valgte jeg at tilsætte lidt sukker (da jeg kun havde 3 modne bananer), lidt ekstra bagepulver (ca. double up) og ekstra mørk chokolade. Det resulterede i muffins så lækre, at jeg spiste 4 😁⁠
⁠
Nu skal de med os på tur i skoven i dag. Hvad er dine weekendplaner?
Open
Lækker og hurtig aftensmad på budget 🍽️ De her stegte ris er både velsmagende, hurtige at bikse sammen og så kan du lave retten ud fra det, du alligevel har på lager (her er det med broccoli, ærter og svinekød, men alle slags kød fungerer - og du kan også bruge rejer eller lave en grøn udgave). ⁠⁠
⁠⁠
Opskriften er nu på bloggen - find den via link i bio. ⁠⁠
⁠⁠
Foto @columbusleth (udviklet til @boligliv_dk)
Open
Pasta med pesto, små italienske kødboller, mini-mozzarella, oliven og rucola 🍴 Nogle gange er det bare umådeligt hårdt at tilbringe dagen med at skrive om mad, når køleskabet er tomt, og frokosten derfor består af havregryn med banan og rosiner 😬 Og især når det nye nummer af @boligliv_dk lige er bladret igennem,  og det byder på denne opskrift og fire andre, jeg har udviklet til temaet “teenagerens maddag”. Foto @columbusleth
Open
Mangler du et lille søndags-hyggeprojekt? De her fastelavnsboller på vandbakkelser med hindbærcreme er et virkelig dejligt alternativ til den klassiske fastelavnsbolle. Og de er slet ikke svære at lave. ⁠
⁠
Hav en dejlig søndag derude.
  • Forside
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Kontakt
Menu
  • Forside
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Kontakt
  • rocket Powered by BloggerSpace
© 2017-2021 BloggerSpace. All rights reserved.