
Min ven Mattias var på besøg for nyligt, hvor han lavede denne fantastiske spaghettiret. Han er halv italiener og forklarede mig, at hvor hans familie kommer fra, bruger man i mange retter ikke mere end fem ingredienser . Det er for at undgå, at smagene overdøver hinanden. Denne ret er et godt eksempel på enkel mad, som smager super lækkert – faktisk så lækkert, at jeg var nødt til at lave det dagen efter (det er der, billedet stammer fra).

Spaghetti med cherrytomater, hvidløg og frisk basilikum
Ingredienser
- 2 Håndfulde cherrytomater
- 3 Fed hvidløg (i fine skiver)
- 1 sjat fløde
- frisk basilikum
- 1 dåse tomatpuré (lille dåse)
- salt (smag til)
- Peber (smag til)
- chili (en smule)
- spaghetti
- olivenolie
Noter
Fremgangsmåde
- Varm olivenolien op på en pande og tilsæt herefter hvidløg
- Lad det stege en smule og kom så cherrytomater på panden
- Tilsæt kort efter fløde, tomatpure og en smule chili
- Smag til med salt og peber
- Kom nu basilikum i og vend herefter spaghettien i retten
- Server med den friske parmesan