Pasta med pesto, broccoli og bacon

Pasta med pesto, broccoli og bacon


Når det ind imellem skal gå stærkt med aftensmaden, eller når jeg har lyst til noget andet end gårsdagens rester eller rugbrødsmadder til frokost, så er pasta med pesto noget af det lækreste og hurtigste at lave. Denne pastaret tager ikke længere tid at lave end pastaens kogetid, da resten af ingredienserne forberedes, mens pastaen koger, og fyldet kan naturligvis varieres i en uendelighed.
Til min frokost i går valgte jeg at bruge grøn pesto sammen med broccoli, ristede pinjekerner, sprødstegt bacon og parmesanflager, mens jeg en anden dag måske vender pastaen med rød tomatpesto, hvorefter jeg tilsætter små stykker stegt kylling, en håndfuld rucola og lidt parmasan. Resultatet er skøn mad på ikke meget mere end et kvarter, og så smager pastaen godt som et alternativ til de traditionelle rugbrødsmadpakker (ikke noget galt med rugbrød – jeg elsker rugbrød, men ind imellem trænger jeg, som de fleste andre, til en anelse variation).

Opskriften her passer til cirka to personer, men lav gerne en ekstra portion til at tage med på arbejde, i skole eller måske endda med på en picnic her i sommermånederne.

Pasta med pesto, broccoli og bacon

Pasta med pesto, broccoli og bacon

No ratings yet
Antal: 2 personer

Ingredienser

  • 150 g pasta
  • 100 g bacon
  • 2 spsk pinjekerner
  • ½ broccoli
  • 3 spsk pesto
  • parmesanflager
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  • Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Imens ristes pinjekerner på en tør pande, og bacon hakkes groft og steges sprødt. Skær broccoli i små buketter og lad dem koge sammen med pastaen de sidste par minutter. Hæld vandet fra og bland pasta og broccoli med pesto og smag til med salt og peber. Anret på en tallerken og drys med pinjekerner, bacon og parmesanflager.
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
Relaterede indlæg
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments