• Om mig
  • Kogebøger
  • Kontakt
Menu
  • Om mig
  • Kogebøger
  • Kontakt
foodfanatic.dk
  • Forside
  • Opskrifter
    • Desserter
    • Drikke
    • Forretter
    • Frokost
    • Hovedretter
    • Kager og brød
    • Madpakker
    • Syltede sager
  • Julemad
  • Gæstemad
  • Restauranter
  • Rejser
  • Inspiration
Menu
  • Forside
  • Opskrifter
    • Desserter
    • Drikke
    • Forretter
    • Frokost
    • Hovedretter
    • Kager og brød
    • Madpakker
    • Syltede sager
  • Julemad
  • Gæstemad
  • Restauranter
  • Rejser
  • Inspiration

Frokost

Kyllingesalat med spidskål og pesto

Asparges med hollandaise, pocherede æg og stenbiderrogn

Æggekage med champignon, spinat og bacon

Quiche lorraine – fransk tærte med fløde, bacon og ost

Bagte æg med chorizo, bønner, tomat og queso fresco

Hjemmelavet tunsalat med rødløg og dild

Tærte med grønne asparges og gruyere

Karrysild med smilende æg

« Forrige Side1 Side2 Side3 … Side6 Næste »
Find mig her
Open
Fyldte peberfrugter med oksekød og revet ost i tomatsauce. Hvem skulle have troet det? En af de retter, der hittede i min barndom, storhitter også i dag på bloggen.

Det er der selvfølge nok flere gode grunde til. Det er nemt, det er børnevenligt, og det er billigt. Og så kan du sætte retten sammen med mange former for tilbehør (fx couscous, ris, ovnkartofler og pasta). Opskriften finder du via link i min profil. Hav en dejlig mandag derude.
Open
Asiatisk kålsalat med sesam, koriander og mynte i en chili-limedressing. Det her er virkelig en af de bedste måder, man kan indtage de sunde grove grøntsager, og så er der knald på smagen takket være dressingen. Opskriften er på bloggen nu (find den via link i profil). ⁠
⁠
Opskriften er oprindeligt lavet til @boligliv_dk og skudt af @columbusleth
Open
Inspiration til grønt tilbehør 💚 Lun salat med bagte jordskokker, rucola, pesto og pinjekerner. Opskriften er nu på bloggen (find den via link i min profil), og den smager al beskedenhed virkelig dejligt til både fisk og kød - eller bare som den er. Og vil du holde måltidet helt grønt, så anbefaler jeg de gode linsedeller fra bloggen. ⁠
⁠
Foto af fantastiske @columbusleth i forbindelse med et fotoshoot til @boligliv_dk⁠
Open
Godt nytår til alle jer skønne madglade folk, som læser med her. Tusind tak for, at I har haft lyst til at følge med i det forgange år. Jeg ville gerne benytte lejligheden til at skrive noget dybt og reflekteret, men nu skal jeg drikke vin og spise caviar med mine drenge. Trækker stikket for i år, men ønsker alle et lykkebringende 2021 efter et mildest talt underligt år.
Open
Reklame: Pasta med Parmigiano Reggiano, svampe, brunet smør og trøffel! Nogle gange er det allermest simple også det allermest sublime – i hvert fald når du vælger de rigtige råvarer. Jo færre ting, du propper i en ret, des større betydning har kvaliteten af råvarerne nemlig. Jeg har her valgt at bruge en 18 mdr lagret Parmigiano Reggiano i min sauce, der ligger et tilpas sted midt imellem mild og karakterfuld på smagsskalen. ⁠
⁠
Historien om Parmigiano Reggiano går helt tilbage til middelalderen, hvor munke i Parma og Reggio Emilia begyndte at fremstille den kendte ost for at konservere overskudsmælk fra deres køer. Osten bliver fremstillet på næsten samme måde i dag, men for at den kan kaldes en Parmigiano Reggiano, skal den ikke kun leve op til den særlige fremstillingsmetode. Osten skal produceres i det oprindelige område, som omfatter provinserne Parma, Reggio Emilia, Modena, Mantova (the højre for floden Po) og Bologna til venstre for Reno-floden, og så er der krav til produktionen. ⁠
⁠
Jeg har altid købt den ægte Parmigiano Reggiano uanset om det er som topping til bolognaise eller i en mere dekadent version som her. Jeg er helt pjattet med dens umamirige smag, grynede konsistens og nøddenoter. ⁠
⁠
Retten er blevet til i samarbejde med Parmigiano Reggiano - @Parmigianoreggianonordic
Open
Den eneste opskrift på andesteg jeg laver år efter år efter år! Metoden sikrer mørt og saftigt kød HVER gang, mens skindet til sidst får sprødhed af en hurtig omgang høj varme. Opskriften finder du via linket i min profil.
  • Forside
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Kontakt
Menu
  • Forside
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Kontakt
  • rocket Powered by BloggerSpace
© 2017-2021 BloggerSpace. All rights reserved.