Værelse med udsigt på Marriott

Marriott Copenhagen
Værelse med udsigt på Copenhagen Marriott Hotels 10. etage
Da jeg i nat gled ind under dynen på Copenhagen Marriott Hotel, må jeg ærligt indrømme, at min første tanke gik på, om rengøringspersonalet mon ville opdage det, hvis lagner og betræk manglede dagen derpå. Og det er altså til trods for, at jeg ser mig selv som et ganske hæderligt menneske, vil jeg hurtigt indskyde. Sengetøjet er så behageligt at ligge i, at Marriott endda sælger det fra egen webshop, så her bare en uge efter juleaften er næste års ønskeliste allerede på plads.
Et stop i København inden juleferiens afslutning og en yderst tillokkende invitation i indbakken havde resulteret i en nat oppe under stjernerne på 10. etage på det femstjernede hotel et par skridt fra vandet ved Kalvebod Brygge. Vi nød udsigten fra værelsets store vinduespartier, hvorfra der er kig til både vand og by, og i det fjerne flyene der dykker ned mod Kastrup Lufthavn. Et værelse på den modsatte side af gangen ville også have været en oplevelse for øjnene. Her vender vinduerne nemlig ud mod Tivoli, Rådhuset og andre af byens seværdigheder, kunne det konstateres ved elevatorerne.
Marriott
Få skridt fra vandkanten
Marriott Copenhagen
Udsigt over København fra 11. etage. 
Marriott Copenhagen
Kagetid i Marriotts Executive Lounge.
Marriott
Mini-brownies.
Marriott
Ved ankomst var vintermørket allerede faldet på, og synet af byens lys blev indtaget fra hotellets Executive Lounge på etagen ovenover inden aftenens middag. Indimellem kunne man spotte utålmodige københavneres forskud på nytårsløjerne, når fyrværkeri lyste himlen op, mens vi gik om bord i alskens syndige sager. Jeg kan efter to dages besøg i loungen konstatere, at det er et farligt sted at opholde sig, når de skinny jeans er blevet lidt for skinny efter julens storfråderi. Om eftermiddagen byder Marriotts konditor på de lækreste kager og desserter, som i går bestod af en fremragende lækker og luftig chokolademousse med kagebund i både lys og mørk udgave, mens jeg i dag mere end én gang blev lokket på afveje af både vaniljekranse, bærmousse på kagebund og mini-brownies. Hele herligheden ledsages i øvrigt af alle de varme og kolde drikke, man kan skylle ned.
Marriott
Afslapning i Executive Lounge på 11. etage. 
Marriott
Snacktid. 
Marriott Copenhagen
Klokken 17.30 blev flere slags ost, kiks, syltede abrikoser og chutney samt andre lækkerier stillet frem til den lille sult inden middagen. I går var der lune auberginer i pesto, kylling, røget laks og græsk salat med trøffeldressing i miniformat. Hertil øl og vin ad libitum. Det var virkelig en prøvelse af begrænsningens kunst med en middag på hotellets restaurant i vente, når lækkersulten skriger på det hele.
Middagen på Midtown Grill, som fortjener en omtale for sig selv her på bloggen, blev udskudt en anelse og herefter nydt i fulde drag. Efter en after dinner-cocktail i baren bagefter, kaldte den store, bløde kingsize-seng.
CPH Marriott
Morgenmad med udsigt over vandet. 
Marriott
Lidt af det hele. 
Marriott
For mig er en af de rareste ting ved at overnatte på et hotel naturligvis at vågne til en bugnende morgenbuffet, og her hører Marriotts til en af de rigtig gode af slagsen. Udvalget er enormt: Der er kogte æg, scrambled eggs, omelet-station, belgiske vafler, amerikanske pandekager, sprød bacon, hash browns (en slags kartoffelkage), små pølser, stegte tomater og champignons. Og det er kun den varme del af buffeten. I den anden ende finder man blandt andet wienerbrød, kanelsnegle, tebirkes, croissanter, rundstykker, toastbrød, rugbrød og knækbrød. Brødet kan eksempelvis toppes med tre slags sild, røget laks, salami, skinke, ost og marmelade. Herudover lokkede frisk frugt, yoghurt, grød og diverse morgenmadsprodukter.
Vi nød lidt af det hele sammen med friskpresset appelsinjuice, kaffe og udsigten over vandet fra et bord ved vinduet. Hver gang en jogger luntede forbi på den anden side af glasset, gav jeg mig selv et halvhjertet løfte om, at det snart ville være mig med løbeskoene på efter at have stiftet bekendtskab med det søde liv på Copenhagen Marriott Hotel.
Læs mere om middagen på Midtown Grill på bloggen snart.
Copenhagen Marriott Hotel
Kalvebod Brygge 5
1560 København V
www. marriott.com

Del indlægget
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments