PONY – Vesterbrogade 135 revisited

PONY - Vesterbrogade 135 revisited
Forret: Brændt hummer, agurk, grønkål, østers-persilleemulsion, urtestøv.
Fremragende smag i en ret, som ved første øjekast lignede, at den hørte til i den mere ferske ende. 
Efter en af de helt store spiseoplevelser på Kadeau tidligere på året, måtte jeg bare besøge den nyåbnede lillebroder PONY på selvsamme adresse. Denne gang blev det igen min gode veninde Anne fra Anne au Chocolat, som jeg satte kursen mod Vesterbro sammen med. Kadeau er lige nu i fuld gang med at flytte til større lokaler på Christianshavn, da de små lokaler på Vesterbrogade 135 har vist sig at være for små til at huse den populære gourmetrestaurant. I stedet har de fire unge mænd bag de to Kadeau’er åbnet et mere afslappet og prisvenligt spisested på samme adresse.
Konceptet er enkelt. Det er Kadeau-stilen med det bornholmske terroirkøkken, men i et mere enkelt setup. Det var godt, gennemført og præcis hvad jeg forventede. Jeg kommer helt sikkert igen. Regningen endte med at lyde på cirka 1100 kroner for to. Det inkluderede 2 glas champagne (som jeg ikke havde bestilt – de blev dog drukket), to glas vin og to omgange af de såkaldte PONYSPARK – stedets menu med fire retter. Og hvor var det godt. 
PONY - Vesterbrogade 135 revisited

Forret: Rå okse, puré på trompetsvamp, kold svampebouillon skilt med merianolie, brødskorper, solbæreddike, tørret trompet.

Igen masser af velsmag. Tartaren var grov og lækker, og den kolde svampebouillon blev stillet i en flaske ved bordet, som vi selv hældte på. 

PONY - Vesterbrogade 135 revisited
Hovedret: Svinebryst, smørkogt knoldselleri og puré, spæde kål og salater, lun vinaigrette på brændte haler, valle og tang.
Enkelt men lækkert. Perfekt tilberedt gris og næsten silkebrød selleri bag det ristede ydre. En diskret syre gav modspil til det fede. 
PONY - Vesterbrogade 135 revisited
Dessert: Brændt pære, marengs, flødeyoghurt, müsli.
Den simple beskrivelse dækkede også efter små stykker fermenteret pære. Anne var ikke sikker på, hvad hun syntes om den fermenterede tilføjelse, men vi var enige om, at desserten lå helt i top. Jeg er måske endda endnu vildere med denne end den, vi fik på Kadeau for nogle måneder siden. 

Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
Relaterede indlæg
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer er slået til som standard på din kommentar. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments