Mit sidste madkursus i denne omgang

p1250876-1
I sidste måned fik jeg den triste nyhed, at Bisquitfabrikken, hvor jeg afholder mine madkurser, desværre lukker ved årets udgang. Derfor bliver mit næste madkursus onsdag den 14. september mit sidste i denne omgang. Det har været helt fantastisk at møde et væld af madglade læsere af bloggen de seneste par år, og flere gange er jeg nærmest gået høj hjem på grund af den virkelig skønne stemning, som jeg har oplevet. Det har været en fornøjelse at få lov til at formidle om mad på en helt anden måde, end man kan udelukkende med det skrevne ord. 
Der er stadig en håndfuld pladser på næste kursus, hvor deltagerne kommer igennem en række af mine favoritter fra min mors hjemland, Thailand. Der er blandt andet de bedste hjemmelavede forårsruller på menuen, den klassiske tom yam suppe og en karryret lavet helt fra bunden i morter. Det bliver i alt fem retter, som vi spiser sammen ved det store fællesbord.

Praktisk info

  • Dato og klokkeslet: 14. september 2016 klokken 17.30-21.30
  • Sted: Bisquitfabrikken, Jægersborggade 20, Kbh N
  • Pris: 725 kroner – prisen inkluderer både mad og drikkevarer
  • Andet: Medbring forklæde

Har du lyst til at komme med, eller kender du en, der fortjener en personlig gave, så send en mail til   foodfanatic @ foodfanatic.dk  (uden mellemrum vel at mærke).

Del indlægget
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments