Juice med æble, selleri og spinat

Juice opskrift

Mit immunforsvar skranter lidt, efter jeg tilbragte forrige søndag på en afsindigt kold mark tæt ved Hillerød med et haglgevær og adskillige lerduer (hvordan det gik med at ramme, springer jeg let og elegant over). Det er en del af det jagttegnskursus, jeg er i gang med, som jeg nævnte på Facebook for kort tid siden. Derfor var det oplagt at tage min nye juicemaskine i brug for at fremstille en rigtig immunforsvars-boostende hjemmepresset juice. Jeg havde egentlig ikke planlagt, at opskriften skulle på bloggen, så billedet her blev skudt ganske hurtigt med telefonen til brug på Instagram. Jeg synes dog alligevel, at resultatet blev ganske godt, og juicen smagte så skønt, at jeg ikke kan lade være med at dele opskriften.

Man kan sådan set benytte en masse forskellige frugter og grøntsager til hjemmelavet juice, men jeg ville gerne sikre mig, at der var et par virkelig sunde sager imellem. Derfor skulle der både spinat og ingefær i, og også æblerne er ganske uundværlige efter min mening, da de bidrager med sødme og syre, som klæder smagen gevaldigt. Sellerien var planlagt, mens guleroden røg i lidt for sjovt, da jeg i første forsøg ikke helt syntes, at der var juice nok til to personer.

Hjemmepresset juice skal helst laves umiddelbart inden den skal drikkes, og det er bedst at bruge friske frugter og grøntsager, som er mere saftfyldte end den visne omgang nederst i grøntsagsskuffen.

På jagt efter andre sunde opskrifter? Hvad med den vietnamesiske kålsalat, kikærtesalaten med peberfrugt og feta eller ærtesuppen med kammuslinger.

Juice med æble, selleri og spinat

Juice med æble, selleri og spinat

Ingen bedømmelser endnu

Ingredienser

  • 3 æbler
  • 2 håndfulde spinat
  • 2 stilke selleri
  • 1 stykke ingefær på størrelse med en tommelfinger
  • 1 gulerod
  • 1 stykke agurk (ca. 6-7 cm)

Fremgangsmåde

  • Skyl spinat grundigt og skær æblerne i mindre stykker, hvis de er større end røret på din juicer. Skyl selleri og gulerod, skræl sidstnævnte hvis nødvendigt, og skræl ingefær. Kør det hele igennem juicemaskinen og servér straks.
Del indlægget
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments