Boblende lemonade

Boblende lemonade
Boblende lemonade

Sponseret

I dag er det blevet tid til det allersidste afsnit i denne omgang i rækken af mine tv-udskejelser , der er en del af SuperBrugsens projekt Mig og min mad delt her på bloggen gennem de seneste par måneder. Det har været sjovt at være med i, og samtidig har jeg også nydt at invitere ikke bare min skønne søster med, men også at give jer læsere af bloggen et lille kig ind i mit køkken. Selv om man når langt på skrift, i hvert fald når man gør sig lidt umage, så kan tv-mediet noget helt andet på en dejlig umiddelbar måde.
Denne gang er der tale om en dejlig lille opskrift til de lune forårsdage, som er helt fantastisk på skovturen, på terrassen eller alle andre tidspunkt, hvor du trænger til lidt lækkert at slukke tørsten i. Den perlende lemonade er lavet på lime- eller citronsaft, danskvand og sukkervand, som er lige dele vand og sukker kogt sammen til en lage. Jeg kommer også gerne lidt mynte i glasset, og jeg skal hilse og sige, at den også er rigtig god med en sjat rom i. Det er faktisk hvad jeg har tænkt mig at slukke tørsten i på terrassen, så snart jeg har trykket publicér på dette indlæg.

YouTube video

Få yderligere inspiration på Mig og Min Mads hjemmeside, og husk at du altid kan tilmelde dig på You Tube-kanalen, så du ikke går glip af det, når der kommer nyt.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments