Første indlæg på mit nye domæne

IMG_4699a

De sidste par dage er gået med at rejse og flytte. Nej, jeg er endnu ikke rejst til Hong Kong. Jeg sidder stadig  her i min ydmyge studenterhybel, hvor det trækker og naboerne (eller er det tilfældigt forbipasserende?) kaster grødris ind ad vinduet, hvis det står åbent. Rejsen gik til Rom i weekenden, og flytningen består i at mit farvel til foodfanatic.wordpress.com og go’dag til foodfanatic.dk.
Sidstnævnte har ikke været helt uproblematisk. Jeg kunne ikke få det gamle design med mig, og jeg måtte igennem adskillige nye, inden jeg fandt dette, som også har sine fejl, som også skulle igennem en hel del redigering.

Turen til Rom var en dejlig afveksling fra den mørke, danske vinter. Jeg ankom til 18 graders varme og en weekend fyldt med god, italiensk mad på små trattoriaer, vinbarer og restauranter. Jeg oplevede også markedet på Campo de’ Fiori, hvor ovenstående billede stammer fra, og at blive inviteret til middag hos et italiensk par (der begge var journalister og morede sig gevaldigt over mit pressekort. Jeg forstod aldrig helt hvorfor. Enten havde de drukket for meget vin, eller også havde jeg). De boede blot et stenkast fra Pantheon, templet der engang tilbad alle guderne, som de besluttede sig for at vise os sammen med et par andre af deres yndlingssteder midt om natten, mens Roms gader lå øde hen. Middagsinvitationen måtte vi dog have til gode, da tiden var for knap.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments