Rejer i avocado

Rejer i avocado
En rigtig old school forret, fra dengang jeg voksede op i firserne. Min veninde Birgitte lavede den til forret, da jeg var til middag hos hende. Til trods for den efterhånden har set årtier komme og gå, er den stadig ikke blevet for gammeldags til vores smagsløg.

Noget rigtigt lækkert i lige netop denne opskrift er den moste avokado, som blandes sammen med cremefraicedressingen. Det giver en dejlig rund smag, som brydes af saften fra et par pressede citronbåde.
Ingredienslisten er simpel, og mængderne justerer man blot efter smag,og hvor mange rejer eller avokadoer, man har ved hånden.

  • Et par modne avokadoer
  • Et lille bæger cremefaiche
  • 200 gram rejer
  • En citron
  • Salt og peber
  • Persille eller andet grønt til pynt

Fjern det meste af avokadokødet og mos det med en gaffel. Tilføj herefter cremefraice (cirka lige så meget som der er avokado). Smag til med citronsaft, salt og peber.

Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
Relaterede indlæg
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer er slået til som standard på din kommentar. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments