Skip to content
No results
No results
  • Opskriftskategori
    • Billige retter
    • Børnefavoritter
    • Brød og bagværk
    • Dips og dressinger
    • Drikkevarer
    • Grill
    • Kager
    • Mormormad
    • Pastaretter
    • Salat
    • Simremad
    • Søde sager
    • Sovs og saucer
    • Supper
    • Syltede sager
    • Tærter
  • Diæt
    • Kødfri
    • Vegansk
  • Anledning
    • Brunch
    • Gæstemad
    • Jul
    • Mad på farten
    • Nytår
    • Påske
  • Verdenskøkken
    • Amerikansk
    • Dansk
    • Engelsk/irsk
    • Fransk
    • Græsk
    • Indisk
    • Italiensk
    • Kinesisk
    • Mellemøstligt
    • Mexicansk
    • Spansk
    • Thai
    • Vietnamesisk
  • Måltid
    • Hovedret
    • Dessert
    • Forret
    • Frokost
    • Morgenmad og brunch
    • Snacks
  • Sæson
    • Efterår
    • Forår
    • Sommer
    • Vinter
  • Kød og fisk
    • Fisk
    • Fjerkræ
    • Lam
    • Oksekød
    • Skaldyr
    • Svinekød
    • Vildt
Instagram Facebook
  • Om mig
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Om mig
  • Kogebøger
  • Kontakt
Instagram Facebook
foodfanatic.dk
  • Opskriftskategori
    • Billige retter
    • Børnefavoritter
    • Brød og bagværk
    • Dips og dressinger
    • Drikkevarer
    • Grill
    • Kager
    • Mormormad
    • Pastaretter
    • Salat
    • Simremad
    • Søde sager
    • Sovs og saucer
    • Supper
    • Syltede sager
    • Tærter
  • Diæt
    • Kødfri
    • Vegansk
  • Anledning
    • Brunch
    • Gæstemad
    • Jul
    • Mad på farten
    • Nytår
    • Påske
  • Verdenskøkken
    • Amerikansk
    • Dansk
    • Engelsk/irsk
    • Fransk
    • Græsk
    • Indisk
    • Italiensk
    • Kinesisk
    • Mellemøstligt
    • Mexicansk
    • Spansk
    • Thai
    • Vietnamesisk
  • Måltid
    • Hovedret
    • Dessert
    • Forret
    • Frokost
    • Morgenmad og brunch
    • Snacks
  • Sæson
    • Efterår
    • Forår
    • Sommer
    • Vinter
  • Kød og fisk
    • Fisk
    • Fjerkræ
    • Lam
    • Oksekød
    • Skaldyr
    • Svinekød
    • Vildt
foodfanatic.dk

Kager

Små mazariner med lys chokoladeganache, vaniljecreme og bær

Små berlinere med æblefyld

Hjemmelavede donuts med hindbær og lakrids

Hjemmelavede æbleskiver

Lækre og lette æbleskiver

Sprød æblecrumble med lun vaniljecreme

Havregrynskager med chokolade

Pavlova med bær og hindbærsauce

Blåbærkage

« Forrige Side1 Side2 Side3 Side4 Side5 Side6 Næste »
Find mig her
Open
Farvel Maldiverne. Du har været god ved os 🏝 

Har spist en masse fisk og skaldyr, rigtig meget thaimad (de har nogle virkelig dygtige thaikokke) og en helt masse eksotisk frugt. 

Næste stop Singapore ✈️

#thaifood #thai #maldives #dinner #lunch
Open
Er der nogen, som har tips til Hanoi?

Vietnam er 3. stop på vores rejse, og da både Mark og jeg tidligere har besøgt Saigon, faldt valget på Hanoi. Kender absolut intet til byen, så tips modtages med kyshånd.

Det eneste, jeg med sikkerhed ved, er, at jeg skal spise enorme mængder nudelsuppe. Her er det i øvrigt den vietnamesiske Bún bó Huế, som en vietnamesisk veninde lavede til os under et besøg. Den smagte fuldstændigt henrivende!
Open
Min trio ❤️

Postkort fra barselsferien: Jeg havde egentlig besluttet mig for, at der ikke skulle billeder op af mine børn (de skal selv have lov at vælge, når de bliver større og alt det der), men når jeg kigger på dette billede, flyder mit hjerte over, og jeg frygter næsten, at livet (og mængden af kærlighed i det) allerede har peaket.

Livet som småbørnsfamilie er til tider hektisk. Som køkkenchef på Kong Hans lægger Mark rigtig mange timer på arbejdet, og min egen forretning kører jo videre, så en rigtig barsel er der ikke noget af. Derfor nyder vi simpelthen bare kunne trække stikket for en stund og nyde at være sammen, mens ungerne er små, og stadig synes, at vi er de fedeste i verden at hænge ud med.
Open
Den ultimative pizza 🙌

Selv om jeg hænger ud i troperne lige nu, skal I ikke snydes for en masse madinspiration. I dag er turen kommet til pizza, som vi spiser virkelig ofte, da det er den 5-åriges livret.

En af fordelene ved at danne par med en kok og have kokkevenner er den fælles passion for mad. Så når vi samles en flok venner, og det er pizzaaften, så ender det nogle gange ud i sådan en dekadent sag her med kartofler og caviar.
⁠
Den blev lavet i en træfyret Morsø-ovn under en tur til Jylland, mens jeg hjemme på Østerbro sværger til brugen af en pizzasten. Vi har også fået en pizzasten til gasgrillen derhjemme, men den har jeg endnu til gode at få brugt.

Hvordan laver I jeres ultimative pizza?
Open
Maldiverne 🏝

Vi er draget til troperne. Første stop på en jordomrejse med seks destinationer er på Maldivernes små paradisøer. Tiden går med god mad, snorkling og en masse kvalitetstid med drengene ❤️

#maldiverne #maldives #maldivesislands #barselsferie #holiday
Open
Solen er fremme, så måske man kan snyde sig til lidt eksotisk stemning med en mexi-salat, hvis man ikke holder ferie i troperne som undertegnede?⁠ (husk at gemme til senere brug ☝🏽)

Salaten med mørt og krydret oksekød, sorte bønner og koriander smager forrygende, så jeg vil byde op til at kaste sig ud i opskriften, så snart en mulighed byder sig: ⁠
⁠
4 personer⁠

1 tsk hvidløgspulver⁠
2 tsk røget paprika⁠
2 tsk spidskommen⁠
2 tsk oregano⁠
1 tsk chilipulver⁠
1 tsk salt⁠
1 knsp peber⁠
2 tsk brun farin⁠
4 gode bøffer, fx ribeye⁠
olie til stegning⁠
2 spsk syltede jalapeños⁠
1 lille rødløg⁠
4 tomater⁠
1/3 agurk⁠
1 rød peberfrugt⁠
2 avocadoer⁠
1 bdt koriander⁠
1 ds bønner, fx sorte bønner eller kidneybønner⁠
1-2 håndfulde salatblade eller snittet salat⁠
4 spsk olivenolie⁠
2 limes⁠
1 spsk honning⁠
salt og peber⁠

Bland alle krydderierne og brun farin, og vend kødet i krydderiblandingen. Lad det trække i mindst 30 minutter,⁠ men gerne længere.⁠

Steg bøfferne efter smag og behag i olie på en pande, og lad dem hvile i ca. 10 minutter, inden du skærer dem i⁠ skiver.⁠

Hak jalapeños, og pil og hak rødløget. Skær tomat, agurk, peberfrugt og avocado i tern, og snit korianderen. Hæld⁠ væden fra bønnerne og skyl dem evt. Kom det hele i en skål sammen med salatbladene.⁠

Pisk en dressing sammen af olivenolie, limesaft, honning, salt og peber, og vend dressingen i salaten.⁠

Portionsanret salaten med oksekødet, eller kom det hele på et stort fad.⁠
⁠
Billede af @ColumbusLeth for @Boligliv_dk⁠
  • Forside
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Kontakt
Menu
  • Forside
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Kontakt

Powered by Bloggerspace