MIT TV-KØKKEN #4: Sådan laver du den bedste thai-karry

UDGIVET I SAMARBEJDE MED SUPERBRUGSEN

MIT TV-KØKKEN #4: Sådan laver du den bedste thai-karryMIT TV-KØKKEN #4: Sådan laver du den bedste thai-karry
I dag kommer fjerde afsnit af mit TV-køkken under projekt Mig og min mad, hvor jeg denne gang byder på den allerbedste karry fra thaikøkkenet. Panang karry er navnet, og flere, der læser med her, kender den måske fra min nyligt publicerede variant med kikærter, blomkål og gulerod eller udgaven med shortribs i min kogebog.
Den mest populære variant i min familie er dog denne her udgave med tyndtskåret oksekød. Der var engang, hvor jeg var så tosset med den, at jeg bad min mor om at lave den hver eneste gang, jeg besøgte hende. Det endte med, at hverken hun eller jeg gad at spise den i rigtig lang tid, men nu er den heldigvis tilbage i varmen igen.
Panang karry-pasta kan købes i asiatiske butikker og nogle gange også hos etniske grønthandlere, og det var den udgave, jeg selv voksede op med. For nyligt er jeg dog også begyndt at lave den fra bunden, når jeg holder madkurser, eller hvis jeg virkelig vil imponere mine gæster. Det er slet ikke så svært, men det kræver lidt tålmodighed, når alle ingredienserne skal stødes til en fin pasta.

Tag et kig inde på ‘Mig og Min Mads’ hjemmeside, hvor der gennem det næste stykke tid vil blive publiceret opskrifter og madvideoer. Hvis du vil sikre dig at få besked, hver gang der er en ny madvideo, så kan du også tilmelde dig Mig og Min Mads You Tube-kanal lige her.

Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
Relaterede indlæg
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer er slået til som standard på din kommentar. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments