Mit TV-køkken #5: Verdens bedste forårsruller + konkurrence

Mit TV-køkken #5: Verdens bedste forårsruller + konkurrenceMit TV-køkken #5: Verdens bedste forårsruller + konkurrenceUdgivet i samarbejde med SuperBrugsen

I dag er det blevet tid til afsnit fem i min lille TV-køkken-føljeton, som jeg har lavet i samarbejde med SuperBrugsens projekt Mig og min mad. Der er ingen tvivl om, at det er dette afsnit, jeg har glædet mig mest til at dele med jer herinde. Det er der to grunde til. Den ene er, at opskriften her virkelig er en af de bedste, jeg kender. Det er samtidig ikke den nemmeste opskrift at give sig i kast med, fordi den indeholder både (for mange) ukendte ingredienser og teknikker. Derfor er den særdeles velegnet til video- og TV-mediet, så da jeg gæstede Go’Morgen Danmark sidst i januar, satte jeg den på menuen (gid nogen havde fortalt mig, at de kørte et sundt tema – oops). Det er af samme årsag en af de retter, jeg ofte sætter på menuen, når jeg afholder madkurser, og den er et hit hver eneste gang. Opskriften skulle selvfølgelig også med i min kogebog, som du kan vinde i dagens indlæg (læs mere sidst i indlægget), hvor jeg lavede en vegetarisk version.
Nadia Mathiasen
Den anden årsag til, at jeg har glædet mig til at dele dette indlæg er, at jeg i forbindelse med tilblivelsen af denne episode inviterede min skønne søster med i køkkenet. Når min familie samles, handler det altid om mad, og selv om min mor og jeg uden tvivl er “madfanatikerne” i vores familie, så bruger min søster og jeg en hel del tid i køkkenet, når vi er sammen. Indimellem er vores 12-årige lillebror også med, og i min verden findes der få ting hyggeligere end at samles med sine kære om at frembringe et dejligt måltid.

YouTube video

Opskriften på retten finder du lige her, og husk at du også kan tilmelde dig Mig og min mads Youtube-kanal, så du ikke går glip af fremtidige episoder.

Konkurrence

Forside_FoodFanatic -Presse-1I forbindelse med dagens indlæg vil jeg gerne udlodde et signeret eksemplar af min kogebog Foodfanatic Thai, som udkom i fjor.
Konkurrencen foregår på min Facebook-side, og da mad for mig også handler om at vise sine kære, at man sætter pris på dem, vil jeg gerne høre, hvem der fortjener at blive forkælet med en lækker thairet fra bogen. Det er sådan set det, man kan skal gøre for at deltage.
Obs: Bruger du ikke Facebook, eller foretrækker du blot at deltage direkte her på siden, så må du også gerne benytte kommentarfeltet herunder.
Vinderen offentliggøres her på siden mandag den 18. april.
Det med småt: Bemærk, at man skal have en postadresse i Danmark for at deltage. 

Del indlægget
Abonner
Giv besked om
30 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments