Fotosnacks fra Vietnam

IMG_6661a

Kammuslinger med hakkede peanuts og urter


IMG_6745aMuslinger med olie og forårsløg

IMG_6738a

Vietnamesisk papayasalat med basilikum, peanuts og svinekød

En af de rigtig lækre ting ved at befinde sig i Hong Kong er den korte afstand til en række eksotiske lande med spændende madkultur. Det benyttede jeg mig af, da jeg for et par uger siden tog til Vietnam en uges tid.

Vietnamesisk mad er, som mange nok er enige i, ikke bare uhyre sundt men også utroligt lækkert. Ugen blev mere eller mindre brugt på at udforske madkulturen, og allerede første aften kom jeg godt fra start, da min veninde Theresa, som bor i Hanoi og arbejder som TV producer, var i Saigon for at filme. Der mødte jeg op med hende og hendes familie, som tog mig med på en af den slags restauranter, jeg aldrig ville have fundet på egen hånd.

Restauranten strakte sig fra et par borde og skamler på fortovet og helt op til tredje sal, hvor vi var så heldige at få plads. Der var ikke en turist at se nogle steder, og Teresas onkel bestilte løs af retter, som jeg aldrig havde smagt før (det første billede er fra den restaurant). Det var en fantastisk oplevelse.

Under mit ophold i Vietnam tog jeg også et kursus i vietnamesisk madlavning, så inden længe, vil der være en opskrift eller to at finde her på bloggen.

Velbekomme.

Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
Relaterede indlæg
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer er slået til som standard på din kommentar. Klik på -symbolet for at slå det fra.

8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments