![Tomatpesto Tomatpesto](https://www.foodfanatic.dk/wp-content/uploads/2020/11/IMG_7919a1.jpg)
Klar til at blive spist med lidt brød
I dag fik vi besøg af Marks forældre, så menuen står på hans fars livret, som er and. Vi har fået fat i 4 styk andebryst, som skal spises sammen med kartoffelmos, rødvinssauce og karamelliserede løg.
![IMG_7924a1 Tomatpesto](https://www.foodfanatic.dk/wp-content/uploads/2020/11/IMG_7924a1.jpg)
Som en lille dip til at holde sulten for døren (sammen med et par skiver brød), serverede jeg en pesto af soltørrede tomater. Den var et stort hit her i huset, og da den samtidig er utrolig hurtig at lave, vil den være af finde til mange fremtidige middage, hvor jeg som i dag har droppet forretten. Alternativt vil den være super lækker i en hurtig pastasalat med ekstra parmasan, pinjekerner og en håndfuld ruccola.
![Tomatpesto](https://www.foodfanatic.dk/wp-content/uploads/2020/11/IMG_7919a1-150x150.jpg)
Tomatpesto
Ingredienser
- 125 g soltørrede tomater i olie
- 25 g pinjekerner
- 1 fed hvidløg
- 75 g friskrevet parmasan
- 1 – 1 ½ dl olivenolie
- salt og peber
Fremgangsmåde
- Mix alle ingredienserne i en blender, foodprocessor eller minihakker og smag til med salt og peber.
- Tomatpestoen kan holde sig i køleskabet i et par uger.