Tomatpesto

Tomatpesto
Klar til at blive spist med lidt brød
I dag fik vi besøg af Marks forældre, så menuen står på hans fars livret, som er and. Vi har fået fat i 4 styk andebryst, som skal spises sammen med kartoffelmos, rødvinssauce og karamelliserede løg.
Som en lille dip til at holde sulten for døren (sammen med et par skiver brød), serverede jeg en pesto af soltørrede tomater. Den var et stort hit her i huset, og da den samtidig er utrolig hurtig at lave, vil den være af finde til mange fremtidige middage, hvor jeg som i dag har droppet forretten. Alternativt vil den være super lækker i en hurtig pastasalat med ekstra parmasan, pinjekerner og en håndfuld ruccola.

Tomatpesto
Ingredienser

  • 125 g soltørrede tomater i olie
  • 25 g pinjekerner
  • 1 fed hvidløg
  • 75 g friskrevet parmasan
  • 1 – 1 ½ dl olivenolie
  • salt og peber

Mix alle ingredienserne i en blender, foodprocessor eller minihakker og smag til med salt og peber.
Tomatpestoen kan holde sig i køleskabet i et par uger.

Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
Relaterede indlæg
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer er slået til som standard på din kommentar. Klik på -symbolet for at slå det fra.

13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments