foodfanatic.dk

  • Hjem
  • Abonnér
  • Opskrifter
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Kontakt

Salat med røget andebryst, brombær og balsamicoreduktion

8. maj 2015 by foodfanatic 4 Comments

salat med andebryst

Foto Sarah Coghill

Dagene flyver af sted med planlægning af næste madkursus (vi skal lave mad med fisk og skaldyr – læs mere lige her), deadlines og læsning – eller mangel på samme – til jagttegnseksamen, der nærmer sig lidt hurtigere, end jeg bryder mig om. Jeg er nok langt fra den eneste, der synes, at tingene går lige stærkt nok i hverdagen, og det er ikke altid foreneligt med det her med at spise både lækker, sund og visuelt indbydende mad. Heldigvis er der visse retter, der opfylder alle førnævnte kriterier, og som samtidig kan bikses sammen på rekordfart. Denne her lækre salat er helt fantastisk som en god frokostret eller som en hurtig forret, når der står gæstemiddag i kalenderen. Jeg har i den brugt brombær, men andre bær eller skiveskåret frugt kan også sagtens benyttes. 

Jeg købte det røgede andebryst hos Ma Poule i Torvehallerne, men lufttørret skinke eller røget svinefilet eller kylling vil også gå fint heri.

Salat med røget andebryst, brombær og balsamicoreduktion

4 personer

  • 100 g daggammelt brød
  • God olie
  • 2 dl balsamicoeddike
  • 300 g røget andebryst
  • 125 g brombær
  • Salat, fx Rød Syre
  • Salt og peber

Riv brødet i mindre stykker og vend i olie, salt og peber. Sæt i en 200° ovn i 8–10 minutter, til croutonerne er sprøde.

Bring balsamicoeddike i kog i en gryde og reducer, til der er 3–4 spiseskefulde tilbage.

Vend salatblade med olie, krydr med salt og peber, anret på en tallerken og top med røget andebryst i skiver, brombær og croutoner. Hæld balsamicoreduktion på ved servering.

Fik du læst:

Yam pla muk (thailandsk salat med blæksprutte)
Melboller og kødboller til suppe
Muslingesuppe med safran
Aspargessalat med fjordrejer og urtemayo

Filed Under: And, Forretter, Salater Tagged With: and, andebryst, brombær, salat

« Dampede dumplings med svin, spidskål og porre
Juice med æble, rødbede, gulerod og ingefær »

Comments

  1. Line says

    8. maj 2015 at 21:28

    Mums, hvor ser det lækkert ud!

  2. Lotte says

    20. maj 2015 at 09:45

    Ser superlækkert ud – hvorfor kan man ikke printe opskrifterne ud?

  3. foodfanatic says

    6. juni 2015 at 10:17

    Mange tak kære Line :)

  4. foodfanatic says

    6. juni 2015 at 10:24

    Kære Lotte
    Godt spørgsmål. Det ser ud til, at funktionen er smuttet, da jeg opdaterede bloggens design. Jeg vil prøve at se på muligheden for at få den på igen.
    Kærligst Nadia

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social

Seneste nyt

juleporchetta med svesker og æble

Juleporchetta med æbler, svesker og løg

kalvegryde med øl

Kalvegryde med svampe, timian og porter

pakkekalender med 24 spiselige gaver

Spiselig pakkekalender fra Copenhagen Food

calzone med oksekød og ost

Calzone – Indbagt pizza med kødsovs og frisk mozzarella

karrysuppe med croutoner

Karrysuppe med hjemmelavede croutoner

Mine kogebøger

km_forside-1-1 Forside_FoodFanatic -Presse-1

Arkiver

Copyright

Billeder og tekst fra www.foodfanatic.dk er beskyttet af loven om ophavsret. Opskrifter må gerne bringes på andre blogs, hvis der krediteres med link til www.foodfanatic.dk, og teksten ikke kopieres direkte. Billeder må aldrig benyttes uden forudgående skriftlig aftale.

Privatlivspolitik

Læs vores privatlivspolitik.

Copyright foodfanatic.dk · Copyright by Shay Bocks ·