Spiselig pakkekalender fra Copenhagen Food

pakkekalender med 24 spiselige gaver

Reklame – udgivet i samarbejde med Copenhagen Food

Julemåneden står for døren, og allerede nu bliver der julet godt og grundigt igennem. I dag stod den eksempelvis på årets første julefrokost med alt, hvad der hører sig til af andesteg og risalamande. Og skulle det ikke være nok til at komme i julestemning, så hjælper de mange hjerter og lys over Københavns gader mig på vej. Jeg mangler blot lige at høre årets første ”Last Christmas” i radioen.
Det er også nu, at der er godt gang i planlægningen, hvis du som jeg er vild med pakkekalendere. For mig i år betyder det en julesok til hjemmets 2-årige med 24 små overraskelser til at bringe julelys i øjnene hos ham. Jeg har også tidligere med stor succes (og til stor glæde for mig selv i øvrigt) lavet både pakkekalender og givet adventsgaver til voksne. Jeg ved at samme grund, at når man står i den situation, så modtages inspiration altid med kyshånd.

Spiselige gaver

Derfor har jeg endnu engang teamet op med Copenhagen Food, som hvert år præsenterer sit bud på en den ultimative pakkekalender til madelskere. I kalenderen finder du 24 bud på lækre gaver til den madglade feinschmecker. Det er med andre ord sådan en pakkekalender, jeg selv ville elske at modtage!
Alle ”pakkerne” hører til i den kulinariske nydelseskategori – med en enkelt undtagelse af kokkekniven fra H.W. Larsen. Det er dog kokkens ultimativt vigtigste værktøj, så jeg mener bestemt, at den har sin berettigelse på listen.
I den måske lidt maskuline genre finder du våde varer i form af rom fra Diplomatico, Bulliet Bourbon Whisky fra irske Roe & Co., Talisker 10 års fra Isle of Skye, julevinen fra Kunsbryggeriet Far & Søn og den altid populære Zacapa-rom. Hvis man ikke er så meget til det med høje procenter, så er der også både alkoholfri rom og gin fra Ish Spirit eller Baileys chokolade-rensdyr, som kan opleves i det julepyntede Tivoli på Restaurant Gemyse.

Gaver på budget

Det er selvfølgelig ikke alt sammen våde varer. Der er også sådan noget som økologiske og plantebaserede færdigretter fra Fairdig (hvis man har for travlt med julegave-shopping til at nå at lave mad en dag) og forskellige søde sager og lækre chips, som også er med til at holde budgettet på et ”spiseligt” niveau.

Gaven til morgen(hygge)mennesket

Er modtageren af pakkekalenderen glad for hyggelige morgenstunder, så kan man også give gaver, der er med til at gøre de mørke decembermorgener lidt rarere. Det gælder både Lavazza Bio-Organic og kaffen fra Kontra Coffée alt efter, hvad modtageren er til. Her kan man eventuelt tilsætte Skumbar Cafémælk fra Naturli’ Foods (baseret på havre). Og er kaffe ikke sagen, så er der også Tørst fra Rynkeby – her i rabarberudgaven.
Se hele listen lige her på Copenhagen Foods hjemmeside, hvor du også kan læse mere om de enkelte produkter (samt se priserne på dem).
 

Del indlægget
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments