Nemlig.com lancerer måltidskasser med mine opskrifter

oksefrikadeller

Betalt samarbejde med Nemlig.com (se note)

Flere og flere benytter sig af måltidskasser i en travl hverdag, og nu er Danmarks største online supermarked, Nemlig.com, hoppet med på vognen. Jeg har selv været flittig bruger af dem, og de har direkte reddet mig fra at få seriøst ømme muskler til flere fotoshoots. En enkelt gang er jeg nået helt op på 19 opskrifter på en dag, og så skal der altså købes rigtig meget ind. Det var så også fordi, at nogen (læs: jeg) måske var kommet til at tælle forkert med antal uger på et år, og dermed antal retter per skydedag i forbindelse med tilblivelsen af Kødfri Mandag. Ups.
Jeg er stolt af at kunne meddele, at jeg i fjor blev kontaktet af Nemlig.com i forbindelse med de netop lancerede måltidskasser, fordi de havde set mit arbejde og var vilde med det. Jeg har de seneste måneder arbejdet intensivt med at levere en masse nemme og lækre opskrifter til de splinternye måltidskasser, hvor der blev åbnet op for de allerførste bestillinger i går.
karbonader
Ultimativt håber jeg, at mine opskrifter nu kan nå ud til endnu flere madglade danskere, og at de kan sprede glæde rundt om middagsbordet. Jeg håber også, at denne nemme løsning vil gøre det mere attraktivt at skippe kedelig og dyr fastfood og i stedet give folk mulighed for at lave mad på travle dage, fordi man let og elegant hopper indkøbsleddet over. På den måde bliver der mere tid til at hygge om børnene, løbe sig en tur eller se det seneste afsnit af yndlingsserien. Med andre ord: mere fritid.
Jeg står for at udvikle opskrifter til Verdenskassen og Familiekassen. Sidstnævnte er nem og børnevenlig mad, som både store og små vil elske. Der er både klassikere fra mormorkøkkenet, som karbonaderne på billedet herover, men jeg kan heller ikke helt lade være med at tage et par afstikkere til andre verdenshjørner. Og apropos verdenshjørner så er det netop kodeordet for Verdenskassen, brugerne både kommer et smut forbi Thailand, Mexico, Indien og Italien.
quesadillas
Note: Jeg vil gerne gøre opmærksom på, at jeg ikke er blevet betalt for dette indlæg, men at Nemlig.com betaler for mit arbejde i forbindelse med udvikling af opskrifterne. For at der ikke kan være nogen tvivl om sammenhængen, har jeg dog markeret indlægget her som betalt samarbejde.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments