Thailandsk agurkesalat

Thailandsk agurkesalat
Den thailandske agurkesalat inden rødløg og eddikelage tilsættes

Tilbehøret til de thailandske grillspyd, som jeg skrev om i gårsdagens blogindlæg, er denne super lækre agurkesalat med chili og thailandske små rødløg. Den er fast tilbehør til grillspydende samt thailandske fiskefrikadeller, som udover fiskefars indeholder karrypasta, limeblade og de lange snake beans skåret i små stykker (retten er en af min vegetarvenindes favoritter).

Thailandsk agurkesalat

Thailandsk agurkesalat

Ingen bedømmelser endnu

Ingredienser

  • 1 agurk
  • 7 små rødløg
  • 2 store chilipeber
  • 1 dl sukker
  • dl eddike
  • ½ dl vand
  • 1 tsk salt

Noter

TIP: Chilipeber kan eventuelt erstattes med rød peber.

Fremgangsmåde

  • Eddike, vand, sukker og salt koger i 3-4 min og stilles til afkøling. Agurken skrælles og deles i 3 eller 4 på langs og snittes fint. Chilipeber og løg skæres i tynde ringe. Grøntsager og dressing blandes sammen og trækker i mindst 5 min før servering.
Del indlægget
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments