Thailandsk agurkesalat

Thailandsk agurkesalat
Den thailandske agurkesalat inden rødløg og eddikelage tilsættes
Tilbehøret til de thailandske grillspyd, som jeg skrev om i gårsdagens blogindlæg, er denne super lækre agurkesalat med chili og thailandske små rødløg. Den er fast tilbehør til grillspydende samt thailandske fiskefrikadeller, som udover fiskefars indeholder karrypasta, limeblade og de lange snake beans skåret i små stykker (retten er en af min vegetarvenindes favoritter).
Ingredienser:

  • 1 agurk
  • 7 små rødløg
  • 2 store chilipeber
  • 1 dl sukker
  • 2/3 dl eddike
  • ½ dl vand
  • 1 tsk salt

Eddike, vand, sukker og salt koger i 3-4 min og stilles til afkøling. Agurken skrælles og deles i 3 eller 4 på langs og snittes fint. Chilipeber og løg skæres i tynde ringe. Grøntsager og dressing blandes sammen og trækker i mindst 5 min før servering.
TIP: Chilipeber kan eventuelt erstattes med rød peber.

Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
Relaterede indlæg
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments