Skip to content
  • Opskriftskategori
    • Billige retter
    • Børnefavoritter
    • Brød og bagværk
    • Dips og dressinger
    • Drikkevarer
    • Grill
    • Kager
    • Mormormad
    • Pastaretter
    • Salat
    • Simremad
    • Søde sager
    • Sovs og saucer
    • Supper
    • Syltede sager
    • Tærter
  • Diæt
    • Kødfri
    • Vegansk
  • Anledning
    • Brunch
    • Gæstemad
    • Jul
    • Mad på farten
    • Nytår
    • Påske
  • Verdenskøkken
    • Amerikansk
    • Dansk
    • Engelsk/irsk
    • Fransk
    • Græsk
    • Indisk
    • Italiensk
    • Kinesisk
    • Mellemøstligt
    • Mexicansk
    • Spansk
    • Thai
    • Vietnamesisk
  • Måltid
    • Hovedret
    • Dessert
    • Forret
    • Frokost
    • Morgenmad og brunch
    • Snacks
  • Sæson
    • Efterår
    • Forår
    • Sommer
    • Vinter
  • Kød og fisk
    • Fisk
    • Fjerkræ
    • Lam
    • Oksekød
    • Skaldyr
    • Svinekød
    • Vildt
Instagram Facebook
  • Om mig
  • Kogebøger
  • Kontakt
Instagram Facebook
foodfanatic.dk
  • Opskriftskategori
    • Billige retter
    • Børnefavoritter
    • Brød og bagværk
    • Dips og dressinger
    • Drikkevarer
    • Grill
    • Kager
    • Mormormad
    • Pastaretter
    • Salat
    • Simremad
    • Søde sager
    • Sovs og saucer
    • Supper
    • Syltede sager
    • Tærter
  • Diæt
    • Kødfri
    • Vegansk
  • Anledning
    • Brunch
    • Gæstemad
    • Jul
    • Mad på farten
    • Nytår
    • Påske
  • Verdenskøkken
    • Amerikansk
    • Dansk
    • Engelsk/irsk
    • Fransk
    • Græsk
    • Indisk
    • Italiensk
    • Kinesisk
    • Mellemøstligt
    • Mexicansk
    • Spansk
    • Thai
    • Vietnamesisk
  • Måltid
    • Hovedret
    • Dessert
    • Forret
    • Frokost
    • Morgenmad og brunch
    • Snacks
  • Sæson
    • Efterår
    • Forår
    • Sommer
    • Vinter
  • Kød og fisk
    • Fisk
    • Fjerkræ
    • Lam
    • Oksekød
    • Skaldyr
    • Svinekød
    • Vildt
foodfanatic.dk

Hovedret

Fyldt, ovnstegt kyllingebryst med flødekartofler

Thai stir fry med hellig basilikum (Pad Krapow)

Spagetti med cherrytomater, hvidløg og frisk basilikum

Vietnamesiske forårsruller

« Forrige Side1 … Side30 Side31 Side32 Næste »
Find mig her
Open
Nogle gange er det allemest simple bare det bedste. ⁠
⁠
Her er det linguine med friske tomater fra min kogebog 100 Kødfrie Dage, og den skuffer aldrig.⁠
⁠
Har du en simpel go-to-ret, når det skal være både nemt og lækkert? ⁠
⁠⁠
Foto @ChrisOpanderTonnesen
Open
En af de bedste måder at spise fisk på, er også en af de mest simple. ⁠
⁠
Her er det en brunet smørsauce med kapers og urter, som klæder sådan en rødspætte her helt fantastisk. Det er den perfekte ret at nyde på altanen, i gården eller i haven på en lun sommeraften. ⁠
⁠
Link til opskriften er i min bio. ⁠
Open
Her får du en af mine go-to til eftermiddagskaffen, nemlig mit bananbrød med chokolade og kokos. ⁠
⁠
Den er også lidt sundere end andre kager, da der ikke er sukker i. ⁠
⁠
Jeg er ikke sukkerforskrækket på nogen måde, og jeg kommer nok aldrig til at begive mig ud i kager uden smør og mel. Mest af alt smager bananbrødet jo bare lækkert. ⁠
⁠
Link til opskriften finder du i min bio. ⁠
Open
Sommer = Koldskål. ⁠
⁠
Det var bare det, jeg ville sige. Det er jo en ret simpel ligning. Når solen for alvor begynder at titte frem, og det er mere grønt end gråt, når du kigger ud ad vinduet, så opstår der et akut behov for koldskål. ⁠
⁠
Jeg synes, at I skal forkæle jer selv og jeres nærmeste med en hjemmelavet version, så her får I min opskrift. Linket er i min bio. ⁠
Open
Østerbro, hvor jeg bor, byder på alverdens gode bagerier, som laver skønt bagværk.⁠
⁠
Alligevel er der noget over en hjemmelavet nybagt bolle. Måske er det duften som spreder sig i hele hjemmet? Måske er det ritualet med at ælte boller med børnene? Det er ikke til at sige. ⁠
⁠
Disse er koldhævede surdejsboller lavet på havre og rester fra en rugbrødsblanding. ⁠
⁠
I må have en skøn dag derude ☀️⁠
Open
Broccolisuppe med blå ost 🍵⁠
⁠
Blev du skræmt væk ved, at blå ost er på ingredienslisten?⁠
⁠
Så vil jeg alligevel slå et slag for, at du kaster dig ud i suppen. Den smager faktisk ikke rigtig af osten, men giver i stedet en god smagsmæssig dybde. Du kan jo prøve dig frem med en smule og så bedømme, om du er fan. ⁠
⁠
Linket til opskriften finder du i min bio. ⁠
⁠
Foto @ChrisOpanderTonnesen
  • Forside
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Kontakt
Menu
  • Forside
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Kontakt

Powered by BloggerSpace