Lær at mestre det autentiske thaikøkken

Sukothai

Det har været længe undervejs, men nu sker det endelig.

Onsdag den 28. maj afholder jeg mit første madkursus for bloggens læsere. Som ønsket (da jeg på et tidspunkt spurgte på facebook) og tro mod mit kulturelle ophav bliver temaet thai. Vi skal igennem et par af mine absolutte favoritter, som kan være lidt tricky, første gang man kaster sig ud i dem. Verdens bedste forårsruller med glasnudler, asiatiske svampe og svinekød (min mors naturligvis) er et af aftenens menupunkter. Vi skal også forbi en af de gode asiatiske salater, som viser thaikøkkenets fornemme balance mellem de forskellige grundsmage tilsat så meget chili, som man tåler. Karrypasta lavet fra bunden danner fundamentet for en af aftenens andre retter, og sidst men ikke mindst viser og forklarer jeg, hvordan man laver Thailands mest populære dessert, mango med sød klisterris med kokossauce. Med den enkelte undtagelse byder aftenen på masser af ”hands on”-erfaring, inden vi sætter os til bords og nyder de retter, vi har lavet i løbet af aftenen i fællesskab. 

I alt kommer vi omkring mindst 4 – 5 autentiske retter fra min mors hjemland.

For at få fat i en af pladserne, skal man blot sende mig en besked via kontaktformularen i menulinjen eller over facebook. Da antallet af pladser er begrænsede, er tilmeldingen først bekræftet ved betaling. Nærmere info følger ved tilmelding.

Hvor:

Bisquitfabrikken
Jægersborggade 20
2200 København N

Hvornår:

Onsdag den 28. maj klokken 17.30 – 21.30

Hvor meget:

700 kroner (middag og drikkevarer er inkluderet)

Husk:

Forklæde

Del indlægget
Abonner
Giv besked om
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments