Indisk butter chicken

Butter chicken opskrift

Sponseret

Butter chicken er uden tvivl min yndlingsret inden for det indiske køkken. Jeg husker meget tydeligt, første gang jeg satte tænderne i en portion. Det var på en indisk restaurant på en lille ø ud for Auckland på New Zealand – af alle steder! Den var mild, let sødlig, cremet og helt igennem uimodståelig, og den dag i dag er den altid et kæmpe hit. Især hvis den bliver ledsaget af den syrlige og stærke lime pickles (de kan købes hos etniske grønthandlere) og en god skefuld mangochutney. Uhm.
Det bedste af det hele ved butter chicken er, at den faktisk er rigtig nem at lave, og så er den helt fantastisk til restemad, da du sådan set kan lave saucen separat og blot tilføje en rest kylling fra gårsdagens aftensmad. Den er også så alsidig, at du kan lave en vegetarisk udgave med hjemmelavet eller købt paneer (en slags indisk fast hytteost, som er super nem at lave). Jeg har faktisk en opskrift på selvsamme ret i min nyeste kogebog, Kødfri Mandag. Du kan dog også nøjes med at komme et par håndfulde af dine yndlingsgrøntsager i. Damp eller kog dem i så fald gerne inden, og sørg for blot at lune dem i saucen til sidst. Så er der serveret.

 
Opskriften her blev til i samarbejde med SuperBrugsen og Mig og Min Mad, som er et videounivers med små tv-køkkenfilm, som jeg er en række andre bloggere har været med til at lave. Se hvordan, jeg laver butter chicken på videoen herover, og find efterfølgende mængder og fremgangsmåde på skrift lige her.
Vil du være helt sikker på ikke at gå glip af nyt fra min og de andre bloggeres hånd, så husk at subscribe til Mig og Min Mads Youtube-kanal ved at klikke dig på linket her.

Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
Relaterede indlæg
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer er slået til som standard på din kommentar. Klik på -symbolet for at slå det fra.

8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments