Vind en middag i byen

DinnerBooking-app-1

KONKURRENCEN ER SLUT

Her går tingene lidt stærkt for tiden, og det skyldes især kogebogsprojektet. Vi, det vil sige Sarah Coghill og jeg, gik i gang med at skyde de første billeder til den i går, og hold da op hvor glæder jeg mig til at kunne dele dem med jer. Tålmodighed er ikke en af de dyder, jeg besidder, så det bliver hårdt at skulle vente helt til marts, hvor bogen udkommer, men om ikke andet, så er det altid rart at have noget at se frem til.

Travlheden går desværre lidt ud over blogaktiviteten i disse dage, men indtil jeg atter kan sænke tempoet lidt, så vil jeg benytte lejligheden til at skyde denne dejlige konkurrence i gang, som er blevet til i et samarbejde med DinnerBooking.com. Går man ud og spiser en del, så kender man sandsynligvis hjemmesiden allerede, hvor man med et par klik kan booke sit restaurant- eller cafébesøg på en af de 475 spisesteder, som er tilknyttet. Et par tryk med fingeren på telefonen kan også klare jobbet, for DinnerBooking har for nyligt lanceret en gratis iPhone-app ganske enkelt døbt DinnerBooking, som gør det nemt at booke bord, når man er på farten (jeg kendte ikke selv til den før indtil for kort tiden siden, men kommer selv til at bruge den fremover, da man slipper for at indtaste kontaktoplysinger gang på gang.

Nå, men tilbage til konkurrencen. Præmien er et gavekort til en middag for to personer på Plaza Grill på Vesterbro, der inkluderer en tre-retters menu og vinmenu til en værdi af 1.028 kroner. Efterfølgende kan man passende tage et smut i Library Bar ved siden af. Jeg har ikke selv besøgt restauranten, men jeg har været på Library Bar et par gange og synes, at det er et skønt sted – især når der er live musik. Den er endda nævnt på worldsbestbars.com.

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at angive i kommentarfeltet, hvilken af DinnerBookings restauranter, du helst ville booke bord på, næste gang du skal ud at spise. Du kan se alle restauranterne på DinnerBooking.com eller ved at downloade app’en.

Lidt om Plaza Grill: Plaza Grill er en nyfortolkning af et Steak House, der har hjemme i Hotel Plazas stueetage med egen indgang fra Banegårdspladsen. Hovedfokus ligger ikke overraskende på de store grillede bøffer med et par enkle afstikkere i den lidt lettere genre samt en skiftende, årstidsbestemt tre-retters menu. Læs mere om restauranten her.

Jeg trækker en vinder blandt de indsendte kommentarer om to uger.

Indlægget er sponseret af DinnerBooking.com 

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET. TILLYKKE TIL LOUISE PEPER, DER HAR VUNDET EN MIDDAG PÅ PLAZA GRILL.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om
138 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments