Annonce

Vind 3 x aftensmad hos Just Eat

just eat

Jeg håber, at julen har været lige så god, rar og fyldt med lækre sager hjemme hos jer, som den har været hos mig. Der har været en anelse stille på bloggen siden, for når jeg i perioder har lavet en helt masse mad, så kan også jeg få lyst til at smække benene op og lade andre om at gå i køkkenet. Efter årets julemiddag, julefester og julefrokoster er madlavningstrangen mættet for en stund, og jeg tvivler på, at jeg er den eneste, der har det sådan. Derfor er jeg glad for at kunne udlodde en omgang frokost eller aftensmad i samarbejde med just-eat.dk til tre heldige læsere og deres kære.

Når jeg ikke gider at lave mad, snupper jeg gerne en billig bid ude i byen, men skal det være endnu nemmere, klarer jeg bestillingen over nettet. Selv om jeg hverken går af vejen for en pizza eller kebab med hele svineriet en gang imellem, så er det enten japansk, vietnamesisk eller thailandsk, jeg oftest foretrækker til de hurtige, nemme måltider, hvor det gerne må være både sundt og lækkert. Her er jeg virkelig positivt overrasket over de mange valgmuligheder, når det gælder levering af rigtig restaurantmad lige til hoveddøren.

justeat
Alene i Århus har man adskillige asiatiske restauranter at vælge imellem hos Just Eat som eksempelvis Restaurant Mekong (thailandsk og vietnamesisk), White Elephant (thailandsk) og Sino Sushi (japansk) for blot at nævne et par stykker. Man indtaster blot sit postnummer, hvorefter man får en liste over de spiselige muligheder i området samt leveringspris, der er forskellig fra spisested til spisested, og som kan afhænge af postnummer og bestillingens størrelse. Hvis man som jeg foretrækker asiatisk mad, klikker man blot i venstre kolonne, hvorefter man udelukkende får vist resultaterne i den ønskede køkkengenre. Er det alligevel svært at vælge, så kan man altid tage et kig på anmeldelserne af de enkelte restauranter, der både bedømmes ud fra service, kvalitet og leveringstid.

Sådan deltager man

Jeg udlodder tre gavekort på 250 kroner til bestilling af mad hos just-eat.dk. For at være med i lodtrækningen, skal man blot lægge en kommentar herunder, hvor man fortæller, hvilket køkken (fx thai, vietnamesisk, indisk osv) man ville vælge, næste gang man bestiller hos Just Eat (klik på linket for at se den komplette liste over køkkener).
Man kan være med i lodtrækningen indtil fredag den 3. januar 2014 klokken 12, hvor jeg udtrækker tre heldige vindere blandt de indsendte svar. Følg mig på Facebook for at se, om du er en af de heldige. Her offentliggør jeg vinderne umiddelbart efter lodtrækningen.
Sponseret indlæg

Del indlægget
Abonner
Giv besked om
152 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments