LG-konkurrence: Vind et besøg på din yndlingsrestaurant

asparges

Sponseret 

I dagens blogindlæg vil jeg gerne løfte sløret for en madlavningskonkurrence, som jeg er så heldig at være blevet udvalgt til at deltage i. I anledningen af konkurrencen kommer der i øvrigt her en lille ”konkurrence i konkurrencen”, hvor du har mulighed for at vinde et gavekort til en restaurant efter eget ønske til en værdi af 225 euro (knap 1700 kroner). Læserkonkurrencen får i øvrigt indflydelse på den mad, jeg kommer til at lave på konkurrencedagen, så jeg er spændt på at se, hvad der kommer ud af den. Mere om det længere nede på siden.
Anledningen for begge konkurrencer er lanceringen af de nye køleskabe fra elektronik- og hårde hvidevareproducenten LG. De er produceret dem med henblik på at mindske madspild ved at holde fødevarerne friske længere ved hjælp af det såkaldte NatureFRESH-system (det sker ved blandt andet at sørge for den rigtige luftfugtighed og temperaturer for specifikke fødevaregrupper) og et særligt dørsystem, som I kan læse mere om her. Madspild er en af de ting, der ligger mig rigtig meget på sinde hjemme i mit eget køkken, og for at være helt ærlig, så er det et af de områder, hvor jeg har noget at arbejde med. Mit liv som selvstændig madskribent involverer i stigende grad madlavning, hvilket jeg er super glad for, men det betyder også, at der til tider skal laves alt for meget mad på alt for kort tid, og så står jeg med en hulens masse rester. Veninderne og til tider også naboerne er heldigvis glade aftagere, men nogle gange ender noget af maden alligevel i skraldespanden, og det stemmer ikke helt overens med de tanker om en bæredygtig livsførelse, der fylder mere og mere hos mig.
Tilbage til madkonkurrencen, jeg skal deltage i. Den foregår i København tirsdag den 31. maj, og jeg er oppe i mod tre bloggere fra Norge, Sverige og Finland. For at eventuelle nationalfølelser skal påvirke dagens udfald, så består dommerpanelet ligeledes af madpersonligheder fra de fire nordiske lande. Fra Danmark deltager Thomas Rode, der gennem en lang årerække var køkkenchef på Michelinrestauranten Kong Hans Kælder, inden han forlod restaurantbranchen for en håndfuld år siden for at hellige sig palæo-livsstilen. Fra Finland deltager Richard McCormicks, som ejer tre restauranter, hvoraf de to eftersigende skulle høre til blandt Finlands bedste. Det svenske jurymedlem er tv-kok og forfatter Frederik Zäll, mens dommeren fra Norge er Cecilie Dawes, som er indehaver af Food Studio (hun har i øvrigt arbejdet med mad og bæredygtighed gennem 20 år).

Sådan deltager du

Jeg og de andre konkurrencedeltagere skal på dagen lave to retter til juryen ud fra indholdet af et køleskab, der er blevet fyldt med råvarer inspireret af konkurrencen her på bloggen. For at deltage skal du nemlig uploade et billede af dit eget køleskab (med lågen åben altså), hvor man kan se, hvad du har på køl. For nemheds skyld foregår konkurrencen på min Facebook-side, hvor du blot uploader billedet i kommentarfeltet under dette opslag. Så er du med i lodtrækningen om et gavekort til en valgfri restaurant til en værdi af 225 euro.
Vinderen udtrækkes den 30. maj og annonceres her på bloggen den 1. juni.
Ps. Jeg kan afsløre, at mit eget køleskab er fyldt med asparges lige nu efter et besøg hos aspargeskongen Søren Wiuff, hvor jeg i øvrigt skal være med til at lave mad til hans årlige aspargesmiddag den 10. juni. Mere om det snarest.

Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
Relaterede indlæg
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer er slået til som standard på din kommentar. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments