Annonce

Julekonkurrence | Vind "en tur til Vietnam for 2"

Julekonkurrence | Vind "en tur til Vietnam for 2"

Vi befinder os midt i den søde juletid, og jeg er i gavehumør. Derfor får i denne lille julekonkurrence, som er blevet til i samarbejde med meyou.dk. Hjemmesiden giver dig mulighed for at sende gaver, til dem du holder af, på en ny og sjov måde.

Jeg er generelt stor fan af internetshopping, men der er ofte et problem ved at købe gaver til andre over nettet, og det er, at modtageren skal være hjemme, når pakken ankommer. Er vedkommende ikke det, kræver det en tur forbi posthuset, og personligt synes jeg, at livet er for kort til at stå i kø. En anden problematik er, at internethandel sætter naturlige begrænsninger for, hvad man kan sende sine kære, da eksempelvis røde bøffer eller flødeboller ikke er så glade for en tur med Post Danmark.

Disse problematikker er ikke til stede, hvis man køber sin gave hos meeyou.dk. Her får modtageren tilsendt et gavebevis enten over mail eller via facebook, hvor han eller hun kan se, hvad den glade giver har syntes, at vedkommende trænger til. For eksempel har jeg netop lige sendt min kære lillesøster en gave i form af fire flødeboller, som kan gøre juletiden lidt sødere for hende, nu hvor jeg ikke lige er der til krydre dagene med hjemmebag og andre julegodter.

Konkurrence

Nå, men tilbage til konkurrencen. Præmien er den såkaldte “en tur til Vietnam for 2”, der dækker over en valgfri middag til 400 kroner på LêLê Street Kitchen & Take Away på Vesterbrogade 40 i København. Selv hvis man ikke lige bor i København, er der alligevel god grund til at deltage, da gavebeviset ikke udløber før i 2015, så mon ikke der skulle være en anledning til at bruge det inden da (hvis man bor langt fra København og man ikke  kan vente på en tur til hovedstaden, så er det muligt at bytte gavebeviset til et af et tilsvarende beløb i en af de andre byer).

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at tage et smut forbi meyou.dk og herefter skrive i kommentarfeltet herunder, hvilken gave derfra, du helst ville modtage.

Konkurrencen løber frem til lillejuleaften, hvorefter vinderen offentliggøres på min facebookside. Husk at skrive jeres fulde navn og korrekt mailadresse i forbindelse med kommentaren, da disse oplysninger skal bruges til at sende gavebeviset til den heldige vinder.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om
109 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments