• Om mig
  • Kogebøger
  • Kontakt
Menu
  • Om mig
  • Kogebøger
  • Kontakt
foodfanatic.dk
  • Opskriftskategori
    • Billige retter
    • Børnefavoritter
    • Brød og bagværk
    • Dips og dressinger
    • Drikkevarer
    • Grill
    • Kager
    • Mormormad
    • Pastaretter
    • Salat
    • Simremad
    • Søde sager
    • Sovs og saucer
    • Supper
    • Syltede sager
    • Tærter
  • Diæt
    • Kødfri
    • Vegansk
  • Anledning
    • Brunch
    • Gæstemad
    • Jul
    • Mad på farten
    • Nytår
    • Påske
  • Verdenskøkken
    • Amerikansk
    • Dansk
    • Engelsk/irsk
    • Fransk
    • Græsk
    • Indisk
    • Italiensk
    • Kinesisk
    • Mellemøstligt
    • Mexicansk
    • Spansk
    • Thai
    • Vietnamesisk
  • Måltid
    • Hovedret
    • Dessert
    • Forret
    • Frokost
    • Morgenmad og brunch
    • Snacks
  • Sæson
    • Efterår
    • Forår
    • Sommer
    • Vinter
  • Kød og fisk
    • Fisk
    • Fjerkræ
    • Lam
    • Oksekød
    • Skaldyr
    • Svinekød
    • Vildt
Menu
  • Opskriftskategori
    • Billige retter
    • Børnefavoritter
    • Brød og bagværk
    • Dips og dressinger
    • Drikkevarer
    • Grill
    • Kager
    • Mormormad
    • Pastaretter
    • Salat
    • Simremad
    • Søde sager
    • Sovs og saucer
    • Supper
    • Syltede sager
    • Tærter
  • Diæt
    • Kødfri
    • Vegansk
  • Anledning
    • Brunch
    • Gæstemad
    • Jul
    • Mad på farten
    • Nytår
    • Påske
  • Verdenskøkken
    • Amerikansk
    • Dansk
    • Engelsk/irsk
    • Fransk
    • Græsk
    • Indisk
    • Italiensk
    • Kinesisk
    • Mellemøstligt
    • Mexicansk
    • Spansk
    • Thai
    • Vietnamesisk
  • Måltid
    • Hovedret
    • Dessert
    • Forret
    • Frokost
    • Morgenmad og brunch
    • Snacks
  • Sæson
    • Efterår
    • Forår
    • Sommer
    • Vinter
  • Kød og fisk
    • Fisk
    • Fjerkræ
    • Lam
    • Oksekød
    • Skaldyr
    • Svinekød
    • Vildt

Kødfri

Spinattærte

Frisk, mexicansk tomatsalsa (pico de gallo)

Guacamole

« Forrige Side1 … Side6 Side7 Side8 Næste »
Find mig her
Open
Den perfekte cookie 🍪 De her cookies er med mørk chokolade, peanutbutter (du kan også bruge tahin) og hele peanuts. Og de er helt vildt vanedannende. Opskriften er en "klassiker" fra bloggen. Du finder den via link i min profil. ⁠
⁠
Tak til alle jer, der svarede i mine cookie-stories i går ♥️
Open
Sæt lam på påskebordet! I år står den på lammekrone med den skønneste rosmarinsauce på fond og rødvin (se opskriften via link i bio). Jeg har tilsat hakkede oliven, citronskal og semi-soltørrede tomater, der passer skønt til det lækre walisiske lammekød. ⁠
⁠
Kødet kommer fra fritgående dyr, der går ude på græs hele året. Landmændene bag har via århundreders bæredygtige landbrugsmetoder formået at producere kød af en kvalitet, som har høstet dem den prestigefyldte Beskyttet Geografisk Betegnelse (BGB) af Europa-Kommissionen – på samme måde som eksempelvis den berømte skinke fra Parma. ⁠
⁠
Udover den lækre sauce skilt med olivenolie har jeg lavet en smørmættet kartoffelpuré til. Både sauce og kartofler går glimrende til andre lamme-udskæringer. ⁠
⁠
Kødet kan købes hos Nemlig.com og i udvalgte Meny-butikker. ⁠
⁠
#waleslammekød, #fritgåendedyr, #gårudenforheleåret og @welshlambandbeefdk⁠
Open
Hvad er dit VÆRSTE food fail? ⁠
⁠
Mit skete i mandags. Når en kok og en madskribent deler køkken, så må de da kunne levere en ordentlig kage, når deres afkom fylder år. Troede vi...⁠
⁠
Selve kagen var fin (brugte kageopskriften fra billedet, men i en springform), men det gik galt med pynten. Og så overkompenserer man naturligvis med endnu mere pynt og tre slags frosting, hvilket kun gjorde den marginalt bedre. Nå, men nu var klokken næsten midnat før den store dag. Ud på altanen (vi bor i en høj stue) kom den på et fad med en bundløs kageform rundt om. På toppen kom en omvendt wok, da film ville ødelægge pynten. ⁠
⁠
Da vi dagen efter skulle servere kagen, opdager jeg til min rædsel en stor skovsnegel, der på en eller anden måde har sneget sig vej hele vejen op på altanen og ind et sted mellem kageformen og wokken med et slimet spor over kagen til følge 😱⁠
⁠
En af områdets utallige bagere måtte redde dagen.⁠
⁠
Open
Hvad er DIN guilty pleasure? ⁠
⁠
Min lille på søn på knap 4 har fødselsdag om et par dage, så jeg spurgte ham her til morgen, hvad hans livret var, så vi kunne planlægge fødselsdagsmenuen. Han svarede prompte: "burger". Overraskende svar set i lyset af, at han aldrig smagt en burger 🤷🏽‍♀️⁠
⁠
Helt personligt er jeg allermest til en snasket rulle fra Kebabistan (med ekstra dressing + chili on the side). Og er man sådan rigtig hårdt ramt, så kan en omgang chips med holidaydip eller en snickers også gøre underværker. ⁠
⁠
Foto @columbusleth (har lavet denne her sag med hjemmelavet burgerdressing til Boligliv. Sig til, hvis der er stemning for, at opskriften kommer på bloggen).
Open
Køkkendrømme. Når en kok og en madskribent skal skabe drømmekøkkenet, kræver det mange, mange overvejelser. Én beslutning var dog nem. En Quooker kunne vi ikke undvære!⁠
⁠
Køkkenet er familiens hjerte, og vi bruger mange timer i det - både privat, men også når de udvikles opskrifter. Med en Quooker går det hele bare hurtigere og nemmere. Jeg sparer tid ved kogning af grøntsager og pasta (fantastisk i ulvetimen med en sulten 3-årig på sidelinjen), det er nemt at rengøre fedtede køkkenredskaber, og at sterilisere sylteglas har aldrig været nemmere.⁠
⁠
@quookerdanmark #quookerdanmark #quooker⁠ ⁠
⁠
Foto @daveyoertvigfoto⁠
⁠
Open
Træt efter en lang dag i fotostudiet hos @columbusleth - nu trænger jeg til at smække benene op og se en god film eller serie. Nogle forslag?
Her er det forresten den skønneste nudelsalat med masser af frisk koriander, sød basilikum og mynte samt de lækreste kyllingedeller ☺️
  • Forside
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Kontakt
Menu
  • Forside
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Kontakt
  • rocket Powered by BloggerSpace
© 2017-2021 BloggerSpace. All rights reserved.