Annonce

Mit TV-køkken #2: Satayspyd med spicy agurkesalat

UDGIVET I SAMARBEJDE MED SUPERBRUGSEN

Mit TV-køkken #2: Satayspyd med spicy agurkesalat

Foto Sarah Coghill fra Foodfanatic THAI

Da min kogebog var under udarbejdelse, var der rigtig mange retter, der var oppe at vende. Nogle kom til undervejs i forløbet, mens andre fra det første manuskript blev strøget. Én ting var jeg dog sikker på. Naturligvis skulle min opskrift på de thailandske satayspyd med peanutsauce og spicy agurkesalat have en plads på siderne.
Satayspyd
Da jeg og min søster var små, var det noget af det allerbedste, vores mor kunne servere for os. Spyddene er saftige (så længe man ikke oversteger vel at mærke) og krydrede, men milde, og sammen med den cremede, søde og lidt salte peanutsauce og agurkesalaten er der virkelig tale om den rene himmerigsmundfuld. Min kærlighed til satay lever den dag i dag, og hver gang jeg falder over ovenstående billede fra bogen (taget af min dygtige veninde Sarah Coghill), løber min mund i vand. Af samme grund var det en oplagt opskrift at indkludere i Superbrugens sjove projekt “Mig og min mad“, som jeg præsenterede jer for i sidste uge.

YouTube video
I dag får I afsnit to fra mit første TV-køkken i eget hjem. Se opskriften på mine satayspyd lige her. Se flere film fra mig og de andre deltagende bloggere på Mig og min mads Youtube-kanal.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments