Annonce

3 gode nyheder

IMG_2937b


Tidligere i dag læste en fra min gruppe mit horoskop op (mens vi egentlig burde lave opgave). Ifølge BTs astrologer vil andres held smitte af på mig. Der er måske noget om snakken, for inden for 24 timer har jeg fået 3 gode nyheder, der alle på den ene eller anden måde har eller får relation til bloggen.
Den ene ting er, at jeg i dag endelig fik svar fra den internationale afdeling på Journalisthøjskolen (jeg har tjekket min mail hvert femte minut de sidste par dage i håb om, at det ville fremskynde deres svar). Jeg er blevet tildelt min første prioritet, hvad angår udveksling på 8. semester, hvilket betyder, at jeg kort efter nytår flytter til Hong Kong. Det betyder selvfølgelig, at bloggen nok får en lidt anden karakter i de par måneder, hvor jeg vil gå på opdagelse i det kinesiske køkken og dele mine oplevelser her. Så vidt jeg kan læse mig frem til er universitetet det bedste i Asien og blandt top 20 på verdensplan, så jeg er meget spændt.
De to andre gode nyheder er, at Spis Bedre har i oktoberudgaven nævnt min blog som én ud af syv gode madblogs, mens min tidligere kollega fra Nyhedsavisen har nævnt min blog i Urban. Hun fortalte mig i weekenden, da vi mødtes til en fest, at hun endda har lavet mine vietnamesiske forårsruller fire gange. Jeg bliver altid glad, når jeg hører, at folk har lavet mad efter mine opskrifter.
Alt i alt en fantastisk dag . Aftensmaden bestod af ægte ‘comfort food’ (ikke at jeg har behov for det i dag) i form af en typisk engelsk kyllingepie, mens desserten bestod af gammeldags æblekage. Opskriften kommer på senere.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments