Om mig

For mig er lykken god mad. Jeg kan bruge dage på at udtænke menuer til middagsselskaber, kogebøger er min godnatlæsning, og jeg er gladest, når jeg kan lave mad til dem, der står mit hjerte nær.I et madblad læste jeg for år tilbage en guide til Bangkoks bedste spisesteder. Artiklen var skrevet af en thailandsk kok, som beskrev hvordan hun grådigt, som de fleste thaiere, altid tænkte på det næste måltid. Det er en meget god beskrivelse af, hvad der foregår i mine tanker 90 procent af mine vågne timer. Måske er det en arv fra min mor, som netop kommer fra Thailand. Hun er en fantastisk kok, og i en årrække underviste hun endda i thaimadlavning. Det betyder selvfølgelig, at en særlig kærlighed til thaimad sidder dybt indgroet i mig, og på bloggen her vil i finde autentiske opskrifter på thaimad givet videre fra mor til datter. Jeg har dog også været så heldig at bo i Hong Kong og i Irland, og med en forkærlighed for rustikke, franske retter betyder det, at min inspiration er bred.

Jeg er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og både under og efter studiets afslutningen haft mad som hovedinteresse. I dag er jeg professionel opskriftsudvikler og freelancejournalist med fast tilknytning til det gastronomiske magasin smagogbehag.

Bloggen her kom til verden, da jeg ønskede at dele min passion med andre madglade danskere, som forhåbentlig kan finde inspiration til egne køkkeneventyr. Jeg tager gerne imod spørgsmål, og jeg er altid glad for en kommentar, hvis du har noget på hjerte.



You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or create a trackback from your own site.

129 Responses to “Om mig”


  • Kommentar from Klaus Bugge

    Hej Nadia,

    Det er første gang, at jeg har smugkigget på din madblog. Jeg må virkelig tage hatten af for dig – hvor ser det lækkert ud det du laver. Der er tale om en utrolig passion for mad, som jeg sjældent har oplavet før.

    Seriøst så tænkte jeg på dig igår, da jeg sad og så “kokkekampen” med Bo Bech. Jeg sagde til mig kæreste, at jeg forventer at Nadia træder ind i programmet senere – går du ikke det?
    Håber du har det godt.

    mvh. Klaus

  • Kommentar from foodfanatic

    Hej Klaus,
    Dejligt at høre, at du fik dig klikket herind i mit madunivers. Min madpassion er vist på grænsen til det fanatiske – deraf navnet. Sidder netop nu og finder på undskyldninger for, hvorfor jeg ikke skal tage i træningscenteret til trods for, at jeg tidligere i dag spist hjemmebagte boller med tandsmør og hjemmelavet blommemarmelade skyllet ned med varm kakao. Og jo, der er da et par stykker der har foreslået Kokkekampen. Det kunne jeg vildt godt tænke mig at prøve engang. Står dog med det ene ben ude af landet, så ved ikke, om jeg får mulighed for at melde mig til, hvis de laver en sæson 2.

  • Kommentar from Faster Philip

    Hej Nadia.
    Jeg måtte lige ind og lure, du var jo også på listen i Spis Bedre. Og fuldt forståeligt, super lækkert ser det hele ud, er næsten helt ked af jeg ik får lavet nok thai. Men det der vist ikke nogen god undskyldning for ikke at få gjort nu =)

    De bedste hilsner

    Faster Philip

  • Kommentar from foodfanatic

    Hej Faster Philip,
    Tak fordi du kiggede forbi. Glæder mig til at udveksle fondopskrifter og andre madtips med en anden madelsker som dig. Og jo, der er ingen undskyldning. Det smager skønt, det (meste) er sundt, og her har du autentiske opskrifter overleveret fra mor til datter. Fortæl mig endelig hvis du kaster dig ud i det – og jeg står selvfølgelig til rådighed, hvis du har spørgsmål omkring thaikøkkenet (hvis ikke jeg ved det, så gør min mor sikkert).
    Madglade hilsner, Nadia

  • Kommentar from Faster Philip

    Glæder mig allerede, faktisk må jeg prøve de forårsruller snarest! Omg ja thaimad er fantastisk! Sad også og kiggede dine opskrifter igår, og blev meget hooked på et par af supperne “desværre” havde jeg lige en culotte rest der måtte bruges =(. Tusind tak for det generøse tilbud om hjælp, jeg skal nok få gjort brug af det, og glæder mig over autenciteten! Jeg står selvklart også til rådighed, hvis der er noget du lige mangler et tips eller en opskrift på.

    De bedste hilsner
    Faster Philip

  • Kommentar from Katrine Gunnersen

    Så skal jeg da prøve de vietnamesiske forårsruller! Utrolig god hjemmeside. Den er herned føjet til favoritterne, så jeg ikke glemmer den!

  • Kommentar from foodfanatic

    Kære Katrine,
    Mange tak fordi du kiggede forbi. Dejligt at høre, at du vil kaste dig ud i en af mine opskrifter. Fortæl mig endelig hvad du synes om forårsrullerne, når du har prøvet dem.

  • Kommentar from Janne Jensen

    Kære Foodfanatic,

    Har du en mail adresse jeg må skrive til? Jeg har nogle produkter jeg meget gerne vil sende dig. På forhånd mange tak!
    Mvh Janne Jensen

  • Kommentar from Frida

    Hej Nadia.
    Håber at du har det godt. Hvor er det en fin hjemmeside, du har. Er nu køkkenchef i et kantineprojekt for kontanthjælpsmodtagere og laver derfor mad dagen lang. Må lige sende dig nogle opskrifter, når jeg støder ind i nogle rigtig gode nogle.
    Håber du får et fantastisk efterår.
    De bedste hilsner fra Frida (fra Boomtown).

  • Kommentar from foodfanatic

    Hej Frida,
    Det lyder da godt nok helt vildt spændende. Du er altid med i nogle fantastiske projekter – kunne i have brug for en gæstekok, der kan fortælle lidt om, hvordan man laver thaimad, så siger du bare til :) Send endelig opskrifter. Jeg er altid på jagt efter ny inspiration.

  • Kommentar from David Bruun

    Wauw hvor er det skønt og se at man ikke er den eneste der går rundt med tanker om mad hele tiden :P
    Nu har jeg ikke udlevet det på sammme måde som dig – så min viden er i bund og grund meget lille. Men én ting er da sikkert – og det er at mad ligger i toppen af den bedste nydelse man kan opleve.
    Ville egentlig bare ligge en “thumbs up” kommentar til dig, om hvor fedt jeg synes det er du har oprettet denne blog. Til netop folk som mig – der ikke rigtig er kommet igang med den indre passion, men som ligger og ulmer lige under overfladen.
    Jeg vil _uden_ tvivl lave mange af de retter du har præsenteret for os her – og vil glæde mig til at følge bloggen fast – især når du skal til Kina.
    <3
    //David

  • Kommentar from foodfanatic

    Kære David,
    Mange tak fordi du tog dig til til at lægge en kommentar. Det er jo super dejligt at læse dine ord (især når man sidder og har frygteligt ondt af sig selv, fordi man er ramt af den traditionelle efterårsforkølelse. Jeg glemmer jo helt at pive og være ynkelig). Jeg synes, det er helt enormt dejligt med mennesker, som sætter pris på god mad. Man behøver såmænd ikke lave maden selv, for at få et stort plus i min bog, bare man forstår at sætte pris på den. Det er ikke noget federe, end at lave mad til mennesker, som virkelig er glade for det.
    Tak fordi du læser med, og fortæl mig endelig hvad du synes om retterne, hvis du kaster dig ud i nogle af opskrifterne.
    Nadia

  • Kommentar from Henrik Møller

    Hej Nadia
    Det var godt nok noget af en samling af lækre retter du har fået samlet her.
    Jeg kom faktisk til at snakke med Rønde om dig for kort tid siden, eller havde jeg faktisk troet du stadig befandt dig i Irland :)

    mvh
    Henrik Møller (Boomtown)

  • Kommentar from foodfanatic

    Hej Henrik,
    Mange tak. Nej jeg flyttede tilbage fra Irland for et par måneder siden. Men jeg har været lidt frem og tilbage de sidste par år, så det er ikke underligt, hvis det er lidt svært at hitte rede i. Nu vender jeg jo også snart næsten mod Hong Kong.
    Nadia

  • Kommentar from Ole Rosenquist

    Hej Nadia.
    Jeg har fået en ny arbejdskammerat – fra Thailand naturligvis. Blev indviteret på mad og fik serveret forårsruller. Havde hun været dansk, havde jeg takket nej! Men stor var min forbløffelse over den himmelske mundfuld hun serverede. Måske jeg kan være med nu – ovenstående ser overkommeligt ud.
    Nu fortæller hun med julelys i øjnene om thailandsk andesteg. Som jeg forstår det, skal den koges, køles af i koldt vand, så i ovnen eller noget i den stil. I hvert fald er det en lang proces over mange timer. Jeg kunne godt tænke mig at tage fusen på hende og tilberede sådan en and. Kan du hjælpe?

    Mvh

    Ole Rosenquist

  • Kommentar from foodfanatic

    Kære Ole,
    Hvor skønt at blive inviteret på forårsruller. Hjemmelavede forårsruller slår de købte med flere længder. De er altid favoritten, når jeg holder middagsselskab. Jeg kender ikke opskriften på den and, din kollega taler om. Jeg har dog på fornemmelsen, at det er den type and, som man ofte ser på gadekøkkener, hvor de hænger i sådan en glasmontre med næbet nedad (ja, de beholder det hele på). Hvis det er den ret, så kan jeg kun sige, at det smager fantastisk.
    Kh Nadia

  • Kommentar from Bente Nielsen

    Hej Nadia
    Jeg sad og søgte på nettet efter en opskrift på panna cotta – jeg er den heldige der skal lave dessert til vores nytårsaften.
    I kommentaren til din opskrift er der lidt korrespondance om panna cotta i shotsglas med chokoladetærte eller chokoladekage. Det kan jeg lige se på en tallerken til nytårsaften, men har du evt. en god ide til chokoladetærte eller -kage det skal vel være en der smager kraftigt af chokolade.

  • Kommentar from foodfanatic

    Kære Bente,
    Jeg har ikke nogen opskrift på chokoladetærte, men jeg kan varmt anbefale både chokoladefondant med flydende indre eller chocolate mud cake. De kan findes i mit opskriftindex her http://www.foodfanatic.dk/alle-opskrifter/. Begge dele har den fordel at de kan laves i forvejen.
    Held og lykke med desserten.
    Nadia

  • Kommentar from Elisabeth Hansen

    Ca va di ka. Jeg ved altså ikke hvordan man skriver det på Thailansk. Min svigerinde er fra Thailand og hun serverer altid sådan nogle gode retter når vi besøger hende. Det er desværre ikke så tit, så nu har jeg muligheden for selv at prøve mig udi kunsten at lave Thailansk mad. Det er første gang jeg har været inde på din blog, fordi jeg ledte efter en opskrift på chokolade fondant, den skal vi have nytårsaften efter at vi har fået raclette som jeg heller ikke har prøvet før. Så det bliver en rigtig førstegangs aften for mig. Men jeg nyder at lære nye opskrifter, så det går nok.
    Jeg vil bruge din opskrift på chokolade fondant, og da vi hjemme hos os har en svaghed for chokolade i alle afskygninger er jeg sikker på det nok skal blive et hit. Jeg ønsker et godt nytår til alle, med ønsket om at alle får nogle gode madoplevelser i 2010.

    MVH Elisabeth Hansen

  • Kommentar from Ida Riis

    Hvor er det en fantastisk blog du har!!
    Det er skønt at andre nyder god mad, lige så meget som jeg.
    Jeg vil se frem til, at prøve en masse af dine opskrifter… det er i hvert fald god inspiration.

    Hilsen Ida

  • Kommentar from Louilicious

    FYI, jeg linker til din blog som i øvrigt er glimrende læsning.

    /Louise
    http://louilicious.wordpress.com/

  • Kommentar from Michelle

    Hej Nadia.

    Jeg er simpelthen så imponeret over denne her side – SÅ prof!
    Jeg kan ikke vente med at afprøve retterne! Bader jo allerede nu næsten i mundvand :)
    Det er fantastisk at læse de små historier der hører med til de enkelte retter; det viser bare hvor passioneret du er for – og hvor meget du tænker på – mad.
    Siden er allerede gemt i favoritter.
    På forhånd tak for inspirationen!
    Kærlige hilsner,¨
    Michelle.

  • Kommentar from foodfanatic

    Kære Michelle
    Sikke en skøn kommentar at få. Den fik mig til at smile stort. Og ja, det kan vist på ingen måde skjules, at mit liv drejer sig om mad. Det er skønt at kunne dele den passion med andre her på bloggen. Held og lykke med at få prøvet opskrifterne :)
    De bedste hilsner
    Nadia

  • Kommentar from Teitur

    Wow! Nadia
    Fantastisk side! Og fine billeder ;-) Jeg skal lave noget af det straks i aften. Jeg ved bare ikke hvad det skal være, det hele ser så lækkert ud.
    Bedste islandske hilsner
    Teitur

  • Kommentar from foodfanatic

    Hej Teitur
    Hvor dejligt at du kiggede forbi min blog. Tak for billedekommentaren. Den betyder meget, når den kommer fra en så dygtig fotograf. Held og lykke med madlavningen. Du må endelig sige til, hvis du skal have et par anbefalinger :)
    Kærlige hilsner
    Nadia

  • Kommentar from Lasse

    Hej Nadia,
    Lækker side med lækre opskrifter. Designet er siden er det noget man kan finde et sted, jeg syns nemlig at jeg har set noget der ligner meget på en anden madblog!?

    Tak for kommentaren omkring “tatarmaden”, det er altid dejligt at få respons… – da den blev serveret var folk rimelig skeptiske fordi den ved et hurtigt kig lignede lidt :)

    God madlavning og ha det herligt
    /Lasse

  • Kommentar from foodfanatic

    Hej Lasse
    Tak fordi du kiggede forbi min gastronomiske legeplads :) Designet er et af de standard designs, som man kan finde i wordpress. Vidste ikke, at der var en anden, der allerede havde det.
    Glæder mig til at læse mere fra din hånd.
    Kh Nadia

  • Kommentar from Newyorkerbyheart

    Hej Nadia!

    Jeg har læst med længe, men nu vil jeg lige smide en kommentar :-)
    Jeg har det ligesom dig, jeg tænker hele tiden på hvad mit næste måltid skal være – og jeg kan bruge lang tid på at planlægge menu til gæster. Faktisk bliver jeg nogle gange nødt til at stå op midt om natten for at skrive ideer ned, for ellers kan jeg bare ikke sove…….

    Jeg læser altid en kogebog eller et madblad inden jeg skal sove – og inden jeg læser i den bog jeg er ved at læse – for ligesom at slappe af og komme ned på jorden. I det hele taget fylder mad jo bare rigtig meget – i alle former – på skrift, at se på, at spise, at lave osv.

    Keep up the good work :-)

    Mange hilsner
    Birthe/Newyorkerbyheart

  • Kommentar from foodfanatic

    Hej Birthe

    Mange tak for din kommentar :) det er dejligt at vide, at det ikke bare er mig, der er fuldstaendig besat af mad.

    En af de bedste ting ved at blogge er, at man kan dele ens passion for mad med ligesindede.

    Jeg har vist sagt det til dig foer, men det var jo blandt andet dig, der inspirerede mig til at gaa i gang med at blogge, saa endnu engang tak :)

    Kh Nadia

  • Kommentar from Newyorkerbyheart

    Jeg synes at det fede er at der er kommet så mange madbloggere her i DK, noget for enhver smag og i alle retninger :-)
    Da jeg startede for godt 4½ år siden, var der ikke så mange danske blogs om mad, mest “kun” opskriftssider – så min inspiration er fra de amerikanske sider – hvor de jo er i hobetal…….

    Jeg må hellere lige med det sammen huske at ændre dit link inde hos mig, for du er jo flyttet……

    Mange hilsner
    Birthe

  • Kommentar from Chaos

    Det er lækkert at se så gennemført en madblog som denne. Mange af dine opskrifter har inspireret mig meget, når der skulle laves mad til diverse selskaber. :)

  • Kommentar from foodfanatic

    Hej Chaos
    Mange tak for din kommentar og de pæne ord om min blog. Dem sætter jeg meget pris på. Det glæder mig, at jeg kan være med til at inspirere andre udi gastronomiens verden :)
    Kh Nadia

  • Kommentar from Katrine og Pernille

    Kære Nadia
    Så sidder Pernille og jeg igen og savler over dine lækre opskrifter – og vi vil lige sende dig en hilsen og sige tak for aftenens kulinariske tømmermændsmad, kartoffel- og porresuppen. Den var lækker.

    Tak for mad! Kh Katrine

    Ps Held og lykke med hovedopgaven :-)

  • Kommentar from foodfanatic

    Hej Katrine og Pernille
    Jeg synes, det er så hyggeligt at vide, at der er nogen fra skolen, der bruger mine opskrifter. Så er min madpassions indflydelse på DJH ikke kun begrænset til kage-sessioner i biblioteket :) Dejligt i kunne lide suppen. Den er også blevet en af mine favoritter, som skal laves mange gange, når det snart bliver koldere.
    Kh Nadia

  • Kommentar from HL

    Virklig god hjemmeside!!!

  • Kommentar from foodfanatic

    Hej HL
    Mange tak. Det er dejligt at få sådan en kommentar.
    Kh Nadia

  • Kommentar from Maiken

    Hej Nadia
    Jeg er faldet for din fantastiske hjemmeside. Elsker de flotte billeder, de små søde historier om hver enkel opskrift og da jeg læste om dig, tænkte jeg “godt det ikke kun er mig, der bruger kogebøger som godnatlæsning” ;)
    Har tænkt mig at bruge dine opskrifter som inspiration til nytårs-gourmet-menuen.
    Mvh Maiken

  • Kommentar from foodfanatic

    Kære Maiken
    Sikke en dejlig kommentar at få :) Bloggen er for mig en god måde at dele min passion med ligesindede som dig. Hvis ikke jeg havde den, ville jeg nok være ulidelig at være sammen med for “almindelige” mennesker, da jeg i så fald ikke ville tale om andet. Held og lykke med nytårsmenuen. Jeg kan anbefale, det vi fik til nytår sidste år (jomfruhummersuppe til forret og lammekrone til hovedret. Det var et stort hit).
    Kh Nadia

  • Kommentar from Louisa Lorang

    Wow! Hvor har du bare en lækker side.

    Det er ikke sidste gang jeg kigger forbi :-)

    Dejlige billeder. Tager du dem selv?

    Kh Louisa

  • Kommentar from foodfanatic

    Kære Louisa
    Mange tak for din kommentar. Hvor er det skønt at få sådanne ord med på vejen. Ja, jeg tager billederne selv :)
    Kh Nadia

  • Kommentar from Lasse Heindorff

    Det er sent og jeg skal i kanen, men alene charmen køber min stemme. Indholdet på bloggen må jeg vende tilbage til.

  • Kommentar from susanne karlsson

    - Underskøn blog jeg lige faldt over her, da jeg googlede chili con carne. Her kommer jeg til at tilbringe meget tid! Thanks!

  • Kommentar from foodfanatic

    Hej Lasse
    Tak for din kommentar. Jeg beklager det sene svar. Denne her konkurrence her har taget alt min tid, så jeg er frygtelig bagud. Tak for din stemme. Den sætter jeg pris på. Også selv om det ikke er maden, der gør det :)
    Kh Nadia

  • Kommentar from foodfanatic

    Kære Susanne
    Jeg har lige opdaget, at jeg overså din kommentar, sidst da jeg besvarede kommentarer til denne side. Det må du undskylde. Jeg vil blot lige sige mange tak for de søde ord. Jeg håber, at du vil finde inspiration til mange glade timer i køkkenet på denne side.
    Kh Nadia

  • Kommentar from Charlotte

    Hej Nadia,

    Efer en super skøn ferie i Thailand, hvor vi fuldstændig forelskede os i Thaimad, søgte jeg på nettet og fandt din side.
    Jeg ledte efter autentiske opskrifter på Thaimad, som ikke er “Europæiserede” – hedder det det?, og dette må da vist være så autentisk som muligt. Jeg glæder mig vildt til at prøve ALLE opskrifterne.
    Der er vist til flere timer i køkkenet :-)

    Hilsen Charlotte

  • Kommentar from foodfanatic

    Kære Charlotte
    Thailand er et fantastisk sted at holde ferie. Som du kan læse, kommer min mor fra Thailand, hvilket betyder, at jeg er vokset op med “the real deal”. Jeg er selv træt af de fordanskede versioner af thaimad, men jeg må nu også indrømme, at indimellem kan der være positive bidrag fra vesten (det er dog sjældent). Jeg glæder mig til at høre, om mine (eller jeg skulle måske sige min mors) opskrifter kan hamle op med ferieminderne.
    Kh Nadia

  • Kommentar from Henriette Bak

    Hej Nadia.
    Jeg var også så heldig at finde din hjemmeside, da jeg googlede Chili con carne. Det er virkeligt en skøn side, og jeg får lyst til at prøve det hele. Vi var i Thailand hele sidste sommer,og siden har jeg forsøgt forskellige retter. Nu har jeg ny inspiration, tusind tak for det!
    Mange varme hilsner Henriette.

  • Kommentar from foodfanatic

    Kære Henriette
    Mange tak for din søde kommentar og de pæne ord om min side. Thaimad er virkeligt lækkert, så jeg håber, at du vil kaste dig ud i opskrifterne her, som gerne skulle smage som den ægte vare, man får i Thailand.
    Kh Nadia

  • Kommentar from Mette Pedersen

    Hej Nadia.

    Wow må jeg nok sige, sikken en fantastisk hjemmeside. Den er nu min nye favorit side, det er en fantastisk inspirationskilde til ” hvad skal vi have at spise idag ”
    Jeg kom tilfældigt ind på din side, og sikke et heldig for mig :-)
    Der er simpelthen opskrifter for en hver smag, dejligt du vil bruge tid og kræfter på at dele dine skønne opskrifter og erfaring med os der er så heldige at kende til din hjemmeside.

    Takker mange gange
    Mette

  • Kommentar from foodfanatic

    Kære Mette
    Mange tak for din super dejlige kommentar her på siden. Det var dejligt at læse dine ord, og det glæder mig naturligvis altid, at andre synes om det, som jeg deler med andre madglade mennesker her i mit lille kulinariske univers. Jeg er selv vild med blogs, når jeg ikke lige kan finde ud af, hvad jeg skal have til aftensmad. Det er noget andet end kogebøger synes jeg, da man ved, at der er virkelige mennesker derude, som en selv, der har lavet og spist den mad, man ser på billederne :)
    Kh Nadia

  • Kommentar from Anders

    Hej Nadia,

    Jeg faldt over din blog, da jeg googlede restauranter i New York. Jeg drager ud på mit første besøg til denne by, som alle anbefaler, sammen med min kæreste. Inden vi tager afsted, vil jeg researche, hvilke spisesteder, som er et besøg værd. Jeg glæder mig derfor til at læse din oplevelse af New York, som sandsynligvis vil give inspiration.

    Jeg er vild med din blog og dine opskrifter, som allerede har reddet mig efter en hektisk arbejdsdag samt givet nogle (læs: mange) plusser hos kæresten. Fortsæt endelige med dit givende arbejde.

    Mange tak og smil
    Anders

    Ps. “Æble + D” udført ;o)

  • Kommentar from foodfanatic

    Kære Anders

    Jeg ved ikke, om du allerede er taget af sted. Jeg har været lidt væk fra blogverdenen den seneste måneds tid. Lad mig endelig høre, hvis du har brug for et par fif.

    Mvh Nadia

    Ps. Tak for de pæne ord om bloggen og opskrifterne. Det glæder mig at høre, at du kan bruge dem.

  • Kommentar from Anders

    Hej Nadia,

    Jeg tager først afsted i sensommeren, så har god tid til nogle fif. Jeg tager i hvert fald imod fif og anbefalinger med kyshånd :)

    Kh Anders

  • Kommentar from foodfanatic

    Kære Anders
    Ah ok, så er der god tid. Jeg må hellere lige få skrevet det indlæg. Det har været længe undervejs.
    Kh Nadia

  • Kommentar from Jens Silkjær

    Hej Nadia.

    Utrolig lækker hjemmeside må jeg blankt indrømme. Meget tiltalende og vanedannende!
    Dog noget jeg ikke har kunne finde ud af om dine opskrifter:), hvem tager de fortrinlige billeder. Ét er at lave nogle lækre opskrifter som du, men andet er at få det til at se ud som en gourmetmiddag HVER gang:).
    Er det dig selv, der ligeledes har gode fotografiske evner? Interesserer mig nemlig både for madlavning, men samtidig madfotografi.

    vh Jens

  • Kommentar from foodfanatic

    Kære Jens
    Mange tak for de pæne ord om siden. Ja, det er mig der tager billederne her på siden. Øvelse gør mester (hvis du kigger på mine helt gamle billeder, kan du se en stor forskel).
    Kh Nadia

  • Kommentar from Signe

    Hej Nadia

    Du har virkelig inspireret mig. Som 18-årig, kommer man til den tid, hvor det virkelig gælder om at lære madlavnings-kunsten, inden man flytter hjemmefra, og der har du hjulpet mig såå meget.

    Efter flere timer på din blog fik jeg så meget lyst til selv at kokkerere, at jeg sagde ja til at have mad-dage. Det har nu holdt i over et måned, og jeg ELSKER det!

    Alt min inspiration kommer fra din blog, og dine opskrifter er utrolige.

    Fortsæt det gode arbejde, please!

    VH Signe

  • Kommentar from Jens Silkjær

    Det må jeg nok sige… meget flotte billeder, men har du ikke ekstra lys på udover dagslys, når du tager dine billeder. Ked af at snakken er gået over til foto af mad i stedet for tilberedning af mad:)
    vh. Jens

  • Kommentar from foodfanatic

    Kære Signe

    Mange tak for din kommentar. Hvor er det dejligt at høre, at jeg kunne inspirere dig i køkkenet. Det er da fantastisk, at du endda har fået maddage. Hold fast i dem :)

    Kh Nadia

  • Kommentar from foodfanatic

    Kære Jens

    Det er helt ok. I vinters brugte jeg lamper, og jeg har også brugt flash på nogle af billederne, men jeg synes faktisk, at det bedste resultat er, når der bare har været rigelige mængder dagslys.

    Kh Nadia

  • Kommentar from Anders

    Savner at høre mere om din New York tur, da jeg snart selv skal afsted ;) Du er mere end velkommen til at sende fif…. :o)

  • Kommentar from Maja

    Hej Nadia

    Super side du har lavet, nyder meget at prøve din opskrifter.Fortsæt endelige med det gode arbejde og din passion for maden og dennes tilberedning.
    Kikker gerne forbi igen

    Hilsen Maja

  • Kommentar from foodfanatic

    Kære Anders
    Hvornår skal du af sted? Jeg har ikke mine billeder på denne computer, men jeg sender dig gerne et par personlige fif, hvis det er.
    Kh Nadia

  • Kommentar from foodfanatic

    Kære Maja
    Mange tak for dine pæne ord om min blog. Det gør mig utroligt glad, at du kan bruge mine opskrifter.
    Kh Nadia

  • Kommentar from Sofie

    Hej Nadia
    Jeg kom ved et tilfælde forbi din blog og jeg synes den er helt fantastisk. Jeg deler på alle måder din kærlighed til mad og bruger også selv lang tid på at planlægge mad. Og så er kogebøger bare fantastiske! Jeg synes din blog er inspirerende og jeg får lyst til at gå i gang med at prøve dine opskrifter med det samme. Derudover har jeg også en drøm at blive journalist og mit store ønske er at studere på Danmarks Journalisthøjskole!
    Mvh Sofie

  • Kommentar from foodfanatic

    Kære Sophie
    Mange tak for de pæne ord om bloggen. Man bliver jo helt varm indeni. Held og lykke med opskrifterne og journalisthøjskolen. Jeg kan varmt anbefale begge ;)
    Kh Nadia

  • Kommentar from Søren

    Hej det lyder lækkert med alt det mad. Min far bor i Bangkok,så elsker at være derover og især det lokale køkken det er jo lækkert og nemt mad og sundt.
    Ser frem at komme igang med en del af dem du har :-)
    Mvh Søren

  • Kommentar from foodfanatic

    Kære Søren
    Tak for det. Det synes jeg jo også :) Her er der i hvert fald rigeligt med autentiske thairetter, så forhåbentlig kan det leve op til det køkken, du har oplevet, når du har besøgt din far.
    Kh Nadia

  • Kommentar from Jenna

    Hej Nadia
    Hvilke ingredienser er et must når man laver thairetter – hvis man skal købe nogle basis-sager hvilke bruger du så mest?

    Mvh Jenna

  • Kommentar from foodfanatic

    Kære Jenna
    Se det er et godt spørgsmål. Jeg har altid fiskesauce, lys soja, mørk soja, limeblade på frost, god kokosmælk fra den asiatiske butik og et par karrypastaer/chilipastaer (grøn karry, panang karry og rød karry).
    Kh Nadia

  • Kommentar from Lotte

    Hej Nadia

    Jeg er dybt facineret af din side og din fantastiske måde at fremtrylle lækre retter på! Du er min foretrukne side at hente inspiration fra. Jeg laver rigtig tit dine retter og elsker jo som mange andre amatør kokke at give sit eget præg på retterne, så man også opfinder lidt selv :-)))

    Jeg går lidt med tankerne om at lave en blog, lidt for sjov, egentlig mest for min egen skyld så de retter jeg laver ikke går i glemmebogen og så jeg kan se hvad jeg gjorde galt og hvad der kunne være bedre :-) Derudover elsker jeg også at tage billeder, så det kunne bare være super, men hvordan har du det med hvis jeg låner lidt af dine opskrifter med ind på min blog? Selvfølgelig med mine egne billeder, fremgangsmåden beskrevet selv og også oftest ændret lidt for sjov i opskriften, sådan så man ikke bare fuldstændig kopirer dine idéer :-) Jeg ville selvfølgelig skrive at inspirationen er hentet fra din skønne side, som ALLE jo efterhånden kender :-)

  • Kommentar from foodfanatic

    Kære Lotte
    Mange tak for din søde kommentar. Det glæder mig, at du kan bruge opskrifterne. Du må endelig bruge mine opskrifter på din blog, så længe du lige skriver at du her opskriften herfra med link, bruger egne billeder og omskriver teksten i stedet for at kopiere den (da google straffer den slags), som du også selv skriver. Man behøver faktisk ikke spørge om lov, så længe man holder sig inden for loven om ophavsret, men det er dejligt, at du gør det alligevel :) Held og lykke med bloggen.
    Kh Nadia

  • Kommentar from eva

    Har hygget mig med at lave din Coq au vin blanc i dag, – smugsmagt for lidt siden……hold da op hvor er den god!

  • Kommentar from foodfanatic

    Kære Eva
    Tak for din kommentar. Hvor lyder det hyggeligt. Jeg håber, at den smagte jer.
    Kh Nadia

  • Kommentar from Finn

    Rigtig mange dejlige opskrifter. Tak for spændene læsning.
    Nu er det til køkkenet :-)

  • Kommentar from foodfanatic

    Kære Finn
    Selv tak. Det glæder mig, at du kan bruge opskrifterne. God fornøjelse i køkkenet :)
    Kh Nadia

  • Kommentar from Maj

    Er just blevet færdig med at tilberede osso buco’en og simre nu hyggeligt. Glæder mig til at nyde middagen i aften med min mand :-). Da min gamle opskrift er pist væk, måtte jeg bare prøve din version. En super sider jeg allerede har gemt på ipad,n .

  • Kommentar from foodfanatic

    Kære Maj
    Tak for din kommentar. Jeg håber, at osso buco’en smagte både dig og din mand :)
    Kh Nadia

  • Kommentar from Camilla

    Hej Nadja,

    Det er foerste gang jeg kigger paa din side, den er da helt fantastisk. Du naevner en del irsk og engelsk mad, er det en forkaerlighed eller er det fordi du bor i et af landende?

    Tak for alle de gode opskrifter, jeg glaeder mig VILDT til at proeve dit langtids stegte hoejreb. :)

    MVH Camilla

  • Kommentar from foodfanatic

    Kære Camilla
    Mange tak for din søde kommentar. Jeg bor lige nu både i København og Dublin – og rejser derfor en del frem og tilbage. Det forklarer de mange irske retter :)
    God fornøjelse med højreben. Det er noget af det lækreste, jeg endnu har lavet.
    Kh Nadia

  • Kommentar from Camilla

    Hej Nadja,

    Kan du anbefale en god slagter i Dublin, vi er nemlig selv lige flyttet hertil. Synes mange af de slagtere jeg har vaeret inde ved ikke lugter saerlig behageligt. Og evt. ogsaa en fiskemand hvis du kender saadan en. Det er svaert at undvaere de gode steder man kender hjemmefra, saa jeg maa jo finde nye herovre. Haaber det er ok jeg spoerger.
    Og endnu engang tak for god inspiration :)

    KH Camilla

  • Kommentar from foodfanatic

    Kære Camilla
    Fisk er bedst at købe i Howth nord for Dublin, hvor fiskeforretningerne ligger på stribe. Ellers er jeg glad for Fallon & Byrne, der både har fisk og kød. Jeg har hørt, at der skulle ligge en rigtig god slagter i Dublins sydlige del, men jeg kan faktisk ikke huske, hvad den hedder. Jeg bor selv i den nordlige del, så det er lidt for langt væk. Ellers er der to slagtere i Phibsboro, som begge er fine.
    Kh Nadia

  • Kommentar from Kim Slesvig

    Denne jul hos mig, bliver noget anderledes end hos mange andre! Min søde datter og jeg har besluttet os for en forskellighed af mad, så det slet ikke passer til tradition og årstid. Skaldyrs suppe, stegte ris med kylling, Nachos m. oksekød, hjemmelavet confit de canard med sauterede rodfrugter !
    Så kan man vel næsten ikke komme længere væk fra traditionel jule menu!
    Og så var det jeg kom over foodfanatic/dk da jeg skulle finde en “rigtig” opskrift på stegte ris. Her vil jeg nok komme tilbage til ofte ;-). Det virker rigtig spændend.
    Mvh.
    KimS

  • Kommentar from Thomas

    Hej Nadja
    Jeg er nu et par gange stødt på din blog og i dag har jeg givet mig tid til at surfe lidt rundt i dit univers. Jeg er meget imponeret over den vedholdenhed og udvikling, der ligger i dit arbejde og jeg glæder mig specielt over at du får udbredt kendskab og glæde over det thailandske køkken. Min kone Supahporn og jeg har i mange år haft sitet “Thomas thai køkken” – nu “Thai køkkenet” og ligesom dig er vi begge dybt engageret i at lave, spise og formidle god og sund mad. Det, der er vigtigt i formidlingen af god mad, er for mig oplevelsen af, at der står mennesker bag der kan stå inde for det, der formidles og jeg fornemmer, at det materiale du her formidler er af en sådan slags. Din thailandske arv skal du være lykkelig over at have – det tror jeg også du er :-) for det ligger dybt i gener derfra at glæde og begejstre andre. Det har du nu gjort med mig – og mange før mig kan jeg se! Jeg vil glæde mig over fortsat at følge din blog Nadia.
    Hilsen
    Thomas

  • Kommentar from foodfanatic

    Kære Kim
    Hvor lyder det bare som en fantastisk juleaften – og ja, det giver da god mening at lave alle de lækreste ting, man kan komme på. Jeg håber, at de stegte ris smagte både dig og din datter.
    Kh Nadia

  • Kommentar from foodfanatic

    Kære Thomas
    Mange tak for din kommentar. Hvor var den dejlig læsning. Jeg kender faktisk godt jeres hjemmeside fra år tilbage, og det var et hyggeligt gensyn efter at have læst din kommentar. Jeg er utroligt glad for at have den thailandske (mad)kultur som en del af min opvækst, men nok også lige så glad for at min mor tog den nye og fremmede madkultur (den hun stødte på i Danmark) til sig. Det er lidt sjovere med variation – især når den inkluderer den autentiske slags. Tak for spændende læsning. Jeg vil fortsat kigge med hos dig.
    Kh Nadia

  • Kommentar from Mie

    Kære Nadia

    Tak for en rigtig god og inspirerende blog, man kan jo næsten ikke vente til selv at komme i gang :)

    Jeg elsker Asiatisk mad, og jeg synes det er helt fantastisk med nogle ægte opskrifter, som jeg glæder mig til at afprøve.
    Jeg leder lidt efter en god opskrift på sur sød sauce, og tænkte om du mon lå inde med en der er til at gå til?

    Kh Mie

  • Kommentar from foodfanatic

    Kære Mie
    Mange tak for de pæne ord om bloggen. Dejligt at kunne inspirere til madlavning. Jeg er faktisk ikke selv så meget for sursød-retter, så jeg kan desværre ikke lige hjælpe dig med den opskrift.
    Mvh Nadia

  • Kommentar from Rene

    virkelig inspirerende opskrifter. jeg har længe ledt efter noget der ligner dit. meget alsidigt mad, så mange kan være med. samtidig god kvalitet til gæstemad.. ++++
    den blev straks tilføjet favoritlisten. :)

  • Kommentar from Laura

    Hej Nadia! Jeg elsker din blog, jeg har boet i australien hos min kaereste og hans familie i 10 mdr nu og har ofte brugt dine opskrifter naar jeg ville imponere familien og det har altid givet pote!
    Nogle madbloggere kan lyde saa irriterende naar de skriver om deres opskrifter men med dine holder jeg altid af at laese ”forhistorien”. Tak for en god blog og gerne endnu flere kageopskrifter!! :D
    (og tak for at gore min kogekunst til et hit hos svigerfamilien)
    Nu tror jeg snart jeg skal til at langtidstege noget gris og lave noget coleslaw! ;)
    Hilsen Laura

  • Kommentar from foodfanatic

    Kære Laura
    Mange tak for din søde kommentar. Hvor blev jeg dog glad. Det er skønt at vide, at du kan bruge den, og også at du har begejstret din kærestes familie med hjemmelavet mad. God fornøjelse med pulled pork :)
    Kh Nadia

  • Kommentar from Sebastian

    Hey Nadia fik prøvet en af dine tærter igår, og den smagte fantastisk, går selv utrolig meget op i mad, og må rose dig:) håber du fortsætter bloggen.

    Hilsen Sebastian.

  • Kommentar from Søren Sørensen

    Hej Nadia.
    Så faldt jeg lige over endnu en blog, hvor jeg bare sidder og savler og virkelig får lyst til at gå i køkkenet. Til trods for at jeg spiste aftensmad for mindre end 20 min siden. ;-) Virkelig en flot side og kan ikke lade være med at tænke: hvordan har hun gjort det… og det…? Kan godt se at jeg har langt igen med min egen blog. :-) Er slet ikke i tvivl om at jeg kommer til at bruge en del tid herinde nu jeg har 14 dages ferie fra næste uge. Så har jeg masser af tid til at komme i køkkenet og her er jo alt den inspiration man kan ønske sig! :-)
    Kh Søren

  • Kommentar from foodfanatic

    Kære Sebastian
    Dejligt du kunne finde inspiration herinde i mit lille madunivers. Jeg fortsætter – bare rolig :)
    Kh Nadia

  • Kommentar from foodfanatic

    Kære Søren
    Mange tak for de pæne ord om min blog. Hvis du kigger på mine tidlige indlæg, kan du se, at der har været en stor udvikling. Det tager tid at finde egen stil, men man bliver (forhåbentlig) også bedre med erfaringerne. Jeg håber, at du kan finde inspiration herinde.
    Kh Nadia

  • Kommentar from Kristine

    Hej Nadia,
    Fantastisk side med flotte billeder og inspiration til lækker mad. Glæder mig til at prøve dine opskrifter! Din side er nu bogmærket!

    Mvh Kristine

  • Kommentar from foodfanatic

    Kære Kristine
    Mange tak for din kommentar og de rosende ord om bloggens indhold. De er meget værdsat.
    Kh Nadia

  • Kommentar from Martin

    Hey Nadia ..

    Selv om jeg tydeligvis ikke er den første vil jeg lige rose dig for din fantastiske blog ..

    Den har noget man ikke finder mange andre steder!!
    (nok fordi du brænder for det)
    Nu har jeg efterhånden lavet en del af dine opskrifter og vær gang bliver mine med-spisende såvel som jeg selv lige positivt overrasket :)

    Keep op the good work …
    og god vind herfra :)

    Vh. Martin

  • Kommentar from foodfanatic

    Kære Martin
    Mange tak for din kommentar. Selv om den er blevet rost før, bliver jeg glad hver eneste gang. Det er dejligt at kunne dele min madpassion med ligesindede, som sætter pris på god mad :)
    Mvh Nadia

  • Kommentar from Emma

    Hej Nadia

    Som de fleste andre vil gerne rose dig for din blog. Jeg elsker selv at lave mad, det kan nu alligevel hive humøret op engang imellem, hvis dagen har været dårlig.
    Følger din fantastiske blog, og får meget inspiration herfra. Og som mange andre vil jeg mene at dette ikke er en blog du finder mange steder;)
    En glad læser af bloggen!!

    Vh.
    Emma

  • Kommentar from foodfanatic

    Kære Emma
    Mange tak for de rosende ord om bloggen. Jeg har det på samme måde med mad – men også når dagen har været god, så bliver alting alligevel bare lidt bedre, når der kommer god mad på bordet.
    Kh Nadia

  • Kommentar from Ole Olsvig

    Hej Nadia

    Jeg vil bestemt hellere ikke står tilbage med at rose din madblog. Tror næsten du er lige så madglad, som jeg selv er og tænker næsten lige så meget på næste madkreation som jeg selv :-). Derudover synes jeg, at kunne se at du også som jeg elsker en god præsentation af dine kreationer. Har selv overvejet at lave en madblog, men har ikke det samme overskud som dig og mange andre til at få det gjort. Det bliver højst til lidt oploads på FB.
    Bruger dine indlæg nye som gamle meget, uden alt for mange tilpasninger til min individuelle smag.
    Selv underviser jeg lidt i madlavning (inspirationshold for fastkørte husmødre/fædre) og for unge nybegyndere. Jeg er på ingen måde udlært indenfor faget, men efter mange års daglig gang i køkkenet, får man trods alt lidt erfaring, hvis man ellers er lidt om sig. Og heldigvis for mig er det ikke her, jeg tjener til mit levebrød. Ikke at maden jeg laver ikke er god nok, men er ikke så effektiv som en uddannet køkkenskriver.
    Nu er jeg af en lidt ældre årgang end dig selv og har set udviklingen i den danske madkultur indenfor min 48 år. Og hvor er det SKØØØNT
    Men egentlig er denne kommentar bare for at give dig og andre madblogger et KÆMPE skuldreklap for, at i har overskudet til at give alle os amatører en stor inspiration. Det kan man ikke takke jer nok for. Så 1000 tak

    kh
    Ole

  • Kommentar from foodfanatic

    Kære Ole
    Mange tak for din besked og for de rosende ord om bloggen. Det gør mig så glad, at folk har lyst til at følge med herinde, da det giver mig en mulighed for at dele min største passion. Jeg må sige, at jeg da er en smule beæret over, at en erfaren madlaver, der ligefrem underviser i madlavning, kan bruge opskrifterne herinde. Hvor underviser du? Tak for skulderklappet – det er værdsat. Jeg tror, at mange madbloggere indimellem oplever, at det kniber med overskuddet. For mig er der perioder, hvor jeg holder små pauser. Det er dog kommentarer, som den du netop har skrevet, der gør, at man bliver ved, så tak!
    Kh Nadia

  • Kommentar from Kusuma

    Hejsa. Jeg er en pige på 20, som er fascineret af din madblog.

    Først vil jeg takke for denne utrolig lækre og yderst inspirerende madblog.
    Andet vil jeg takke for at, jeg endelig kan finde autentiske thai opskrifter, er der noget jeg kan blive irriteret over, er når jeg tidligere har søgt thailandske opskrifter på google, også finder jeg en god opskrift, hvor opskrifter lyder: Autentisk thai! Hvor jeg så har kigget den lidt igennem og finder ud af at den er skrevet af en “falang” der har rejst meget i asien og nu tror at han er en thai-mad-guru. ØV!

    Jeg er selv barn af en thailandsk mor, og jeg har som du oplevet de festmåltider man vidste der ventede en om det så var det helt store såsom tom yam goong, panang neua og por pir tod, du ved mad der lidt mere henvendt til turister, eller det var yam woon sen og som tam bla ra eller pad phak og nam prik krabi med masser af grøntsager til, det var altid bare så skønt, og så fornemt at min mor som var enlig mor til 2 børn, kunne diske op med det, når jeg i dag tænker på den økonomi vi havde! Jeg er som du opvokset med en kæmpe glæde for mad, og da jeg savner de gamle thailandske retter min mor altid lavede, søger jeg en side som denne.
    Så jeg synes det er helt fantastisk at du som privat person, vil dele din baggrund, passion og fornøjelser med os, så vi også kan opleve det samme som du gør.

    Også lige en sidste ting, jeg sidder foran min bærbar, min søn er faldet i søvn og min kæreste er ikke hjemme, min aftensmad i går var så ris med æg og nam pla, og allerede det kan få mig til at tænke på min barndom i Thailand, hvor vi som kusiner og fætre fik lov til at løbe rundt og lege med munden fuld af æg og ris med nam pla og når vi så var færdige løb vi tilbage til min moster, som gav os en skefuld mere. Min kæreste synes det er mega mærkeligt, men det var jo sådan det var :) I dag skal det nok være din opskrift på kao pad :)

    Jeg ved ikke om det kan lade sig gøre at komme med ønsker på thailandske madopskrifter?

    Mvh Kusuma

  • Kommentar from foodfanatic

    Kære Kusuma
    Mange tak for din rare kommentar. Jeg tror, at det med madglade er en helt naturlig del af ens liv, når man har thaiblod i årene. Jeg kender i hvert fald ikke til nogen thaisammenkomster, hvor maden ikke er en central del.
    Du har helt ret mht. de såkaldte “thai opskrifter”. Jeg falder jævnligt over opskrifter på thai salater, thai karryretter osv, hvor man enten tilsætter lidt citrongræs og regner med, at det gør retten thailandsk, eller også bruger man nogle krydderier på en måde, som man aldrig ville gøre i Thailand. F.eks. østerssauce i en karryret. Det er selvfølgelig nemmere, når man har en thailandsk mor, man lige kan spørge til råds, men kan ikke undgå ryste lidt på hovedet over det :)
    Håber opskriften på kao pad blev vellykket. Du må da gerne spørge, men jeg kender kun de retter, som min mor har lært mig, så det er ikke lige sikkert, at det falder inden for, hvad jeg har lært. Jeg har dog fået fingrene i en rigtig god thaikogebog, som jeg endnu har til gode at få prøvet af her flere år senere. Jeg tror snart, at jeg skal kaste mig ud i nogle nye thailandske retter.
    Kh Nadia

  • Kommentar from Kusuma

    Hejsa.

    Eftersom at mit forhold til min mor efterhånden går lidt op og ned, kan jeg savne det thai mad hun lavede til os, men jeg kender ikke opskriften, og desværre kender jeg ofte ikke navnet.
    Jeg vil gerne prøve at lave mad såsom Gaeng som, nam prik krabi og yentafo. Det er umiddelbart retter jeg søger opskrift på :)

    Kan du anbefale en god thai kogebog, med autentiske thai opskrifter.

    Mvh Kusuma

  • Kommentar from Thomas

    Til Kusuma..
    Prøv her: http://retsloff.dk/thaikoekken.htm
    Jeg er helt enig i dine betragtninger om Nadias site men kun delvis enig i dine kommentarer om skæve thairetter, men der findes også farang’er, der går op i “autentisk thaimad og gerne vil formidle dette :-

    og til Nadia.. jeg er stadig lige imponeret over dit site og bruger det af og til som inspiration:-)

    Venlig hilsen
    Thomas (โทมัส)

  • Kommentar from foodfanatic

    Kære Kusuma
    Jeg har en, men det er faktisk ikke en bog, som jeg har brugt, men den skal helt sikkert prøves på et tidspunkt. Du kan købe den her: http://www.amazon.co.uk/Food-Thailand-Journey-Lovers-World/dp/1740454731/ref=sr_1_12?s=books&ie=UTF8&qid=1342988820&sr=1-12
    Mvh Nadia

  • Kommentar from foodfanatic

    Kære Thomas
    Mange tak. Det er også en fin side, du har.
    Kh Nadia

  • Kommentar from Kusuma

    Til Thomas.

    Hej Thomas tak for respons. Din mad side er rigtig fin, men den kunne desværrre ikke løse mine problemer ift. de opskrifter jeg søger, ser du de opskrifter jeg søger er nogle ting min mor lavede til mig som barn, jeg kan huske navnene og smagen på de opskrifter, men jeg har forgæves søgt over alt på nettet for at finde det. dog har jeg pga. jeg ikke kan læse thai, kun søgt på engelske/dansk sider. De opskrifter der umiddelbart er på din side, er ikke helt den stil af thai mad jeg søger.

    Mvh Kusuma

  • Kommentar from Gitta

    Hej Nadia
    Hvor er det en flot og ikke mindst genial blok du har. Den vil jeg helt sikkert komme til at benytte mig en del af.

    Hilsen Gitta

  • Kommentar from foodfanatic

    Kære Gitta
    Hvor er det rart at høre. Jeg håber, at du kan finde masser af inspiration herinde.
    Kh Nadia

  • Kommentar from Sissel

    Kære Foodfanatic. Kan du ikke lave et indlæg om nem og hurtig mad, der ikke koster en formue – særlig målrettet mod os savlende studerende ?
    Mvh. Sissel

  • Kommentar from foodfanatic

    Kære Sissel
    Jeg skulle da egentlig mene, at der er rigtig mange retter herinde, som er både nemme og billige at lave. Prøv f.eks. svensk pølseret (totalt undervurderet spise), vietnamesisk hvidkålssalat eller panang neur.
    Kh Nadia

  • Kommentar from Sibel

    Kære Nadia.

    Mange tak for at du vil dele de lækreste særlige retter med os andre;-).
    Hermed er jeg blevet en fast bruger og fan af din blog .
    Mvh Sibel

  • Kommentar from Dennis Krog

    Kan du ikke smide din opskrift på mudcake ud her?

  • Kommentar from Mette Nielsen

    Tak for en fantastisk inspirerende hjemmeside. Jeg er netop kommet hjem fra Thailand og kan slet ikke lade være med at forsøge at kaste mig ud i lidt kulinariske eksperimenter. Men da det er helt nyt er der mange ingredienser som er helt nye for mig. Jeg glæder mig til du får opdateret din ingrediensliste. Det ville være en super hjælp. Måske også noget med hvordan det skal opbevares. Kan det fryses. Hvor længe kan det holde. For det er jo slet ikke til at finde rundt i. Og jeg vil jo helst have det hele for at få den rigtige smag og ikke den flade danske version.
    Hilsen Mette

  • Kommentar from Mette Nielsen

    Ved du ivrigt hvor der ligger en god asiatisk købmand i København. Tak
    Hilsen Mette

  • Kommentar from foodfanatic

    Kære Sibel
    Mange tak for din søde kommentar. Det er altid en fornøjelse at kunne dele noget, man er så passioneret omkring. Endnu dejligere, når der er folk som dig, der giver udtryk for, at det er værdsat, så tak.
    Kh Nadia

  • Kommentar from foodfanatic

    Kære Dennis
    Du finder den lige her http://www.foodfanatic.dk/den-ultimative-chokoladekage-chocolate-mud-cake#more-966
    Kh Nadia

  • Kommentar from foodfanatic

    Kære Mette
    Mange tak. Ja, det står vist lidt sløvt til med den ingrediensliste. Når jeg har lidt mere tid ved hånden, må jeg vist i gang med at udbygge den lidt. Tak fordi du lige mindede mig om den.
    Kh Nadia

  • Kommentar from foodfanatic

    Ps. Mette, der findes et par stykker. Der er et asiatisk supermarked på Istedgade – næsten helt ude ved Enghave St. Og så er der den Kinesiske Købmand ikke langt fra Nørreport.

  • Kommentar from Nielsen

    Kære Nadia,

    Tak for bloggen som er ubeskriveligt inspirativ.

    Et enkelt suk – ville gerne begynde at arbejde med sousvide metoden men mangler opskrifter og inspiration – har Du gode råd eller hjemmesider ???? eller arbejder Du ikke med denne tilberedningsmetode?

    Har en god ven der er begyndt at importerer sousvide tilberedt kød og fjerkræ, og bliver gang på gang overrasket over kvalitet og ensartethed.

    MVH

  • Kommentar from foodfanatic

    Kære Nielsen
    Jo, det gør jeg, og der kommer også mere om det på bloggen på et tidspunkt. Det er en skøn tilberedningsmetode, som jeg slet ikke får gjort nok i.
    Mvh Nadia

  • Kommentar from Rikke Dimes Achiam

    Kære Nadia,
    tak for din skønne blog, som har lokket mig ud i mange nye mad-eventyrer. Du har en fantastisk inspirerende og fristende måde at formidle dit budskab. Læste om muligheden for privatkok.. fristende! Jeg har haft tænkt nogle gange, om du kunne overveje at lave nogle inspirations-aftener.. Dit asiatiske køkken ser så fantastisk indbydende ud, men asiatisk madlavning er en anelse angstprovokerende at kaste sig over, med alle de eksotiske ingredienser og uvante metoder. Jeg forestiller mig det sådan på privat basis, i privat hjem, måske en 10 deltagere og et glas hvidvin i hånden.. ;) Hvor du så med med hjælp fra gæsterne tilbereder et antal retter, fortæller og demonstrerer. Man kunne forestille sig at jeg eksempelvis samlede 10 venner / kollegaer og lagde hus til, og at hver gæst så betalte sin andel af omkostningerne til råvarerne samt din betaling. En måde at udbrede budskabet! Kunne det være en mulighed Nadia? Kh. Rikke

  • Kommentar from foodfanatic

    Kære Rikke
    Mange tak for din søde kommentar og de pæne ord om bloggen. Det er altid dejligt at kunne inspirere til nye madeventyr :) Det kunne bestemt være en mulighed. Jeg har planer om at begynde at tilbyde madkurser i det nye år, når jeg finder det rigtige køkken, men i det private er det bestemt også en mulighed. Hvor i landet skulle det i så fald foregå? Send mig evt. en mail på foodfanatic@foodfanatic.dk – det er nok nemmere at klare den der :)
    Varme hilsner Nadia

  • Kommentar from Anders

    Hej Nadia,
    Din blog er fantastisk inspirerende og din pasta med chorizo har reddet mangt en travl hverdagsaften med sultne børn! For ikke at nævne de mange gæster jeg har imponeret med din vietnamesiske nudelsalat med svinekødsspyd. Jeg er en stor fan!
    Vh. Anders

  • Kommentar from foodfanatic

    Kære Anders
    Mange tak for kommentaren og de pæne ord om bloggen. Formålet med den er netop at kunne inspirere, så det er skønt at læse, at du kan bruge bloggen. Den pasta med chorizo er også virkelig lækker. Jeg får den alt for sjældent. Må vist snart se at få købt ind til den igen.
    Kh Nadia


Svar