Om mig

For mig er lykken god mad. Jeg kan bruge dage på at udtænke menuer til middagsselskaber, kogebøger er min godnatlæsning, og jeg er gladest, når jeg kan lave mad til dem, der står mit hjerte nær.I et madblad læste jeg for år tilbage en guide til Bangkoks bedste spisesteder. Artiklen var skrevet af en thailandsk kok, som beskrev hvordan hun grådigt, som de fleste thaiere, altid tænkte på det næste måltid. Det er en meget god beskrivelse af, hvad der foregår i mine tanker 90 procent af mine vågne timer. Måske er det en arv fra min mor, som netop kommer fra Thailand. Hun er en fantastisk kok, og i en årrække underviste hun endda i thaimadlavning. Det betyder selvfølgelig, at en særlig kærlighed til thaimad sidder dybt indgroet i mig, og på bloggen her vil I finde autentiske opskrifter på thaimad givet videre fra mor til datter. Jeg har dog også været så heldig at bo i Hong Kong og i Irland, og med en forkærlighed for rustikke, franske retter betyder det, at min inspiration er bred.

Jeg er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og både under og efter studiets afslutningen haft mad som hovedinteresse. I dag er jeg professionel opskriftsudvikler og freelancejournalist med fast tilknytning til det gastronomiske magasin smagogbehag. Jeg underviser også på madkurser, og i foråret 2015 er jeg aktuel med min første kogebog udgivet på Politikens Forlag.

Bloggen her kom til verden, da jeg ønskede at dele min passion med andre madglade danskere, som forhåbentlig kan finde inspiration til egne køkkeneventyr. Jeg tager gerne imod spørgsmål, og jeg er altid glad for en kommentar, hvis du har noget på hjerte.