Skøn salat med masser af knald på de røde farver i form af rødbede, quinoa (jeg har brugt den mørke variant), granatæble og rødløg. Der er også tilsat feta, som klæder rødbederne så godt.
5 fra 1 stemme
Servings: 4personer
Forberedelse20 minuttermin
Tilberedelse20 minuttermin
I alt30 minuttermin
Ingredients
6mellemstore rødbeder
3dlquinoa
6dlvand
¼rødkål
½rødløg
1citron
Olivenolie
½granatæble
100gfeta
Urter til pynt(fx rød syre)
Salt og peber
Fremgangsmåde
Rens rødbederne, og kog dem møre i vand. Afkøl dem, pil skrællen af, og skær dem i både. Skyl quinoaen grundigt, og kog den i letsaltet vand i 15-20 minutter uden låg. Hæld vandet fra, og afkøl.
Snit rødkålen og rødløget, og bland begge dele med rødbederne og quinoaen. Lav en dressing af citronsaft, olivenolie, salt og peber, og vend den i salaten. Hæld det hele i en stor skål, og top med granatæblekerner, feta i tern og urter.