Go Back
Rod vintersalat med rodbeder, quinoa og granataeble

Rød vintersalat med rødbeder, quinoa og granatæble

5 fra 1 stemme

Ingredienser

  • 4 rødbeder (mellemstore)
  • 3 dl quinoa
  • 6 dl vand
  • ¼ rødkål
  • ½ rødløg
  • 1 stk citron
  • olivenolie
  • ½ stk granatæble
  • Urter (til pynt, fx bulls blood og rød syre)
  • Salt
  • peber

Fremgangsmåde

  • Rens rødbederne og kog dem møre i vand. Afkøl, pil skrællen af og skær i både. Skyl quinoa grundigt og kog i 15-20 minutter uden låg. Dræn hvis nødvendigt og afkøl. Snit rødkål og rødløg og bland med rødbeder og quinoa. Lav en dressing af citronsaft, olivenolie, salt og peber og vend den i salaten. Hæld det hele i en stor skål og top med granatæblekerner og urter.