Go Back
+ servings
Ceviche med koriander, foraarslog og asparges

Ceviche med koriander, forårsløg og asparges

5 fra 1 stemme
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 500 g torsk (fisken skal have været frosset (torsk uden skind))
  • 1 dl limejuice
  • 1 tsk. salt
  • 2 stk forårsløg
  • Koriander (vi pyntede også med korianderblomster)
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 lille nip sukker
  • 400 g asparges

Fremgangsmåde

  • Snit forårsløg, hak koriander groft, klargør asparges (hvis du benytter hvide, skal de skrælles), og skær dem i tynde skiver. Gem evt. en asparges eller to og lav crudité ved at skrælle dem på langs og lægge dem i isvand.
  • Skær fisken i små tern.
  • Vend med forårsløg, salt limejuice, og salt, og lad det trække i 5 minutter.
  • Hæld marinaden fra fisken over i en lille skål, hvis der er meget i bunden af skålen. Vend et lille nip sukker og olivenolie i fisken, og smag til med marinaden. Undgå at røre for meget i fisken.
  • Anret cevichen sammen med snittet asparges og koriander.
  • Top med aspargescrudité.