500gtorsk(fisken skal have været frosset (torsk uden skind))
1dllimejuice
1tsk.salt
2stkforårsløg
Koriander(vi pyntede også med korianderblomster)
1spsk.olivenolie
1lille nip sukker
400gasparges
Fremgangsmåde
Snit forårsløg, hak koriander groft, klargør asparges (hvis du benytter hvide, skal de skrælles), og skær dem i tynde skiver. Gem evt. en asparges eller to og lav crudité ved at skrælle dem på langs og lægge dem i isvand.
Skær fisken i små tern.
Vend med forårsløg, salt limejuice, og salt, og lad det trække i 5 minutter.
Hæld marinaden fra fisken over i en lille skål, hvis der er meget i bunden af skålen. Vend et lille nip sukker og olivenolie i fisken, og smag til med marinaden. Undgå at røre for meget i fisken.
Anret cevichen sammen med snittet asparges og koriander.