Go Back
+ servings

Rødbedesalat med quinoa og feta

Skøn salat med masser af knald på de røde farver i form af rødbede, quinoa (jeg har brugt den mørke variant), granatæble og rødløg. Der er også tilsat feta, som klæder rødbederne så godt.
5 fra 1 stemme
Antal: 4 personer
Forberedelse20 min
Tilberedelse20 min
I alt30 min

Ingredienser

  • 6 mellemstore rødbeder
  • 3 dl quinoa
  • 6 dl vand
  • ¼ rødkål
  • ½ rødløg
  • 1 citron
  • Olivenolie
  • ½ granatæble
  • 100 g feta
  • Urter til pynt (fx rød syre)
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  • Rens rødbederne, og kog dem møre i vand. Afkøl dem, pil skrællen af, og skær dem i både. Skyl quinoaen grundigt, og kog den i letsaltet vand i 15-20 minutter uden låg. Hæld vandet fra, og afkøl.
  • Snit rødkålen og rødløget, og bland begge dele med rødbederne og quinoaen. Lav en dressing af citronsaft, olivenolie, salt og peber, og vend den i salaten. Hæld det hele i en stor skål, og top med granatæblekerner, feta i tern og urter.