Go Back
+ servings

”Kødboller” med pasta, rucolapesto og cherrytomater

3.67 fra 3 stemmer
Antal: 2

Ingredienser

Rucolapesto

  • 1 fed hvidløg
  • 40 g parmesan
  • 50 g rucola
  • 40 g cashewnødder
  • Ca. 1 dl olivenolie

Resten

  • 200 g pasta
  • 1 pakke kødboller fra Vegetarian Butcher
  • Olie til stegning
  • 100 g cherrytomater
  • Lidt rucola til pynt
  • Revet eller høvlet parmesan
  • Salt, peber

Noter

Skal det gå lidt stærk, så kan man sagtens bruge en færdiglavet pesto og tomaterne fungere også fint i deres rå format. 

Fremgangsmåde

Rucolapesto

  • Pil hvidløget, og riv parmesanen. Blend begge dele sammen med rucola, cashewnødder og nok olivenolie, til det blenderen vil køre rundt. Smag til med salt og peber. 

Resten

  • Steg ”kødbollerne” i olie på en pande i ca. 6 minutter ved svag til jævn varme, til de tager farve på alle sider.
  • Halvér cherrytomaterne.
  • Vend pastaen sammen med pesto, cherrytomater og ”kødboller”. Top til sidst med rucola og parmesan.