Go Back
+ servings

Sukkerfri kage: Bananbrød med chokolade og kokos

Det sunde alternativ til den søde tand hos store såvel som små.
4.63 fra 8 stemmer
Antal: 8
Forberedelse10 min
Tilberedelse40 min
I alt50 min

Ingredienser

  • 50 g mørk chokolade ((kan udelades))
  • 4 modne bananer
  • 2 æg
  • 100 g blødt smør
  • 3 spsk kokosmel ((kan udelades))
  • 175 g hvedemel
  • 1/2 tsk natron
  • 1/2 tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljepulver ((kan udelades))
  • 1 nip salt ((kan udelades, hvis den skal serveres for små børn))

Fremgangsmåde

  • Hak chokoladen. Blend bananerne, æg og smør.
  • Bland de tørre ingredienser, og vend dem i bananbladingen sammen med den hakkede chokolade. Kom dejen i en smurt brødform (ca. 1 l), og bag bananbrødet ved 170 grader varmluft i cirka 40 min.