Hurtig og lækker thaimad med oksekød i wok med østerssauce, champignon og forårsløg. Nyd retten med jasminris.
5 fra 3 stemmer
Servings: 2personer
Forberedelse10 minuttermin
Tilberedelse10 minuttermin
I alt20 minuttermin
Ingredients
1bdt. forårsløg
250gchampignon
olie til stegning
400gmørt oksekød
5fedhvidløg
0,75dløsterssovs
0,5dlvand
1tsksukker
1knsp. hvid peber
1spskfiskesauce
Fremgangsmåde
Skær forårsløg i 3 centimeter lange stykker. Sæt til side.
Rens champignon, og skær dem. Varm en smule olie i en wok eller en stor pande, og steg ved jævn varme, indtil de har afgivet deres væde. Sæt tilside.
Imens skæres oksekødet i tynde strimler.
Knus hvidløg i en morter, eller pres det i en hvidløgspresser.
Varm lidt olie i wokken, og svits hvidløg til det så småt begynder at blive gyldent. Tilsæt oksekød, og brun det på alle sider ved høj varme. Tilsæt champignon, østerssovs, vand, sukker, hvid peber og fiskesovs. Smag til med yderlige sukker, peber eller fiskessauce hvis nødvendigt. Tilsæt forårsløg (gem evt. en smule til pynt), vend dem godt sammen med resten.