De lækreste hjemmelavede karrysild med sprøde æbletern og fennikel.
5 fra 3 stemmer
Servings: 6personer
Ingredients
1syltet drueagurk
½æble
¼løg
3spsk.cremefraiche
3spsk.mayonnaise
2tsk.karry
1tsk.gurkemeje
5-6marinerede sild
½fennikel(valgfri)
3æg(valgfri)
Godt rugbrød
Evt. brøndkarse eller karse til pynt(valgfri)
Salt, peber
Fremgangsmåde
Hak drueagurken groft, skær æblet i små tern og hak løget fint. Bland med cremefraiche, mayonnaise, karry og gurkemeje. Smag til med salt og peber. Skær sildene i fire, og vend dem i karrydressingen. Snit fenniklen fint, gerne på et mandolinjern, og læg den eventuelt i isvand. Kog æggene smilende – 7 minutter efterfulgt af et dyp i koldt vand.
Servér karrysilden på rugbrød toppet med halverede æg, fennikel og urter.