Tænd ovnen på 190 grader alm. ovn eller 170 grader varmluftsovn.
Skær lam i store tern og vend i mel krydret med salt og peber. Varm en smule olie i en pande, og brun lammestykkerne. Sæt tilside.
Halver løget, og skær det og gulerødderne i skiver. Svits det i samme pande med lidt olie i cirka fem minutter. Kom lammestykkerne tilbage i panden sammen med hønsebouillon/hønsefond, worchestershire sauce, timian samt salt og peber.
Skræl kartoflerne, og skær dem i tynde skiver. Læg halvdelen af skiverne lagvis i et ovnfast fad, så de overlapper hinanden. Fordel lammeblandingen ovenpå. Slut af med resten af kartoffelskiverne på samme måde som før. Pensl med smeltet smør, dæk fad med sølvpapir eller låg, og steg i ovnen i 30 minutter. Herefter tages sølvpapir eller låg af, der pensles endnu engang med smør, og fadet sættes tilbage i ovnen i 20 minutter. Hvis kartoffelskiverne endnu ikke er gyldne og sprøde herefter, kan man slutvis sætte ovnen på grillfunktion.