1svineboillonterning (eller en tilsvarende mængde koncentreret svinefond)
2tskmangochutney
salt og peber
Fremgangsmåde
Kødboller
Start med at blande alle ingredienserne til farsen. Bring en stor gryde vand i kog, form farsen til små kødboller, og kog dem i cirka 10 minutter. Imens kødbollerne koger laves karrysovsen.
Karrysovs
Varm smør og olie på en pande, tilsæt karry og gurkemeje og lad det "brænde af" (dvs. blive godt brunet). Tilsæt løg og svits det i cirka fem minutter. Tilsæt det revne æble og melet, og rør det hele godt sammen. Tilsæt mælken lidt efter lidt, så der laves en opbagt sovs. Tilsæt vand, svinebouillon og lad det simre, mens der smages til med salt, peber og eventuelt mangochutney. Ønskes der en tykkere sovs, jævner man blot med lidt Maizena eller mel blandet med mælk.
Lige inden servering vendes kødbollerne i karrysovsen, så de varmes igennem. Server sammen ris og dampede grøntsager.