1spsksort kinesisk eddike(kan erstattes med balsamicoeddike)
1tsksesamolie(jeg brugte rapsolie)
1spskhønsefond eller vand
2tsksukker
1spskhoisinsauce
Fremgangsmåde
Skær kyllingen i mindre stykker, og bland alle ingredienserne til marinaden. Marinér kyllingen i mindst 15 minutter.
Klip chilierne i halv, og læg dem på en tallerken sammen med de snittede forårsløg, hakket hvidløg og hakket ingefær, så det er klar til brug.
Bland alle ingredienserne til saucen.
Varm en sjat olie i en wok, og tilsæt chili og sichuan peber (pas på, peberen kan godt finde på at "springe"). Steg ganske kort og tilsæt kyllingen. Sauter over høj varme og tilsæt ingefær og hvidløg. Steg videre indtil kyllingen næsten er gennemstegt. Tilsæt forårsløg (gem evt. lidt til pynt), steg videre i 30 sekunder, tilsæt saucen og vend det hele godt sammen. Tilsæt til sidst peanuts, smag til med salt hvis nødvendigt og servér med ris.