Lun mælken og smuldr gæren ud heri. Tilsæt salt og sukker og rør sammen. Smuldr smørret ind i hvedemelet og tilsæt det ene æg. Ælt grundigt, til dejen er blød og smidig, og sæt til hævning et lunt sted i 1-2 timer, til den har hævet til dobbelt størrelse. Del dejen i to og form til ruller. Skær hver rulle ud i ca. 3 cm store stykker og form til dem til små, lidt buttede aflange brød, ca. 25 stykker i alt. Lad brødene efterhæve på en bageplade med bagepapir i 1 time. Pisk det resterende æg, pensl brødene og drys med sesamfrø. Bag midt i en 200° ovn i ca. 12-15 minutter, eller til de har en flot gylden farve.
Pil hummerkødet ud af skallerne og skær det i mindre stykker. Snit forårsløg og vend det sammen med mayonnaise og citronsaft. Smag til med salt, peber og yderligere citronsaft hvis nødvendigt. Vend fyldet i de afkølede brød og top med spirer.