Go Back
+ servings

Chokolademuffins

No ratings yet
Antal: 12 stk

Ingredienser

  • 125 g smør
  • 100 g chokolade (hakket groft)
  • 2 spsk nescafé
  • 3 spsk mælk
  • 125 g sukker
  • 3 æg
  • 4 spsk kakaopulver
  • 110 g mel
  • 1 tsk bagepulver

Fremgangsmåde

  • Kom smør, 1/3 af chokoladen og nescafe i en gryde og smelt til en ensartet masse. Når det er smeltet sammen, tages gryden af varmen, og mælk tilsættes.
  • Pisk æg og sukker til en luftig masse. Bland kakaopulver, mel og bagepulver og vend i ægge- og sukkerblandingen. Tilsæt chokolade- og smørblandingen, og vend resten af chokoladen i. Hæld dejen i muffinforme, og bag i en 200 grader varm ovn i cirka 12 - 15 minutter. De er færdige, når man kan stikke en stegenål (eller lignende) i, hvorefter den kommer ud ren.
  • Pynt eventuelt med glasur af flormelis og kogende vand, som kommes på de afkølede muffins, hvorefter de pyntes med chokoladespåner.