*Frysetørrede solbær kan blandt andet købes i Mette Blomsterbergs webshop eller i Magasin.
Fremgangsmåde
Skræl og skær den store rødbede i papirtynde skiver, gerne på et mandolinjern, læg på en bageplade beklædt med bagepapir og pensl med olie. Bag i ca. 30 minutter ved 140°, eller indtil chipsene er sprøde.
Kog de små rødbeder i ca. 20 minutter, indtil de er møre (stik en kødnål eller lille kniv i dem for at tjekke). Afkøl en anelse, indtil de kan håndteres, og smut dem derefter ud af skrællen. Skær i kvarte og glasér på en pande i honning, smør og eddike. Afkøl til stuetemperatur.
Hak skalotteløg og bland med hakket kronvildt, sennep og æggeblommer. Smag til med salt og peber.
Anret på brød smurt med mayonnaise blandet med revet peberrod og top med rødbedechips og glaserede rødbeder. Pynt med rød skovsyre og knuste frysetørrede solbær.