Go Back
+ servings
Mini-aeggekage med tomat, bacon og purlog

Mini-æggekage med tomat, bacon og purløg

5 fra 1 stemme
Antal: 1 person

Ingredienser

  • 3 æg (små)
  • ½ dl mælk
  • 1 tsk. kartoffelmel
  • Smør (en lille klat)
  • 1 cherrytomater (lille håndfuld, halverede)
  • Purløg
  • Bacon (Sprødstegt)
  • Salt
  • Peber

Fremgangsmåde

  • Pisk æggene sammen i en skål. Tilsæt mælk, salt og peber, og pisk sammen. Pisk til sidst kartoffelmelet i.
  • Varm smørret på en lille pande eller fad, der er egnet til at sætte på komfuret, og lad det bruse af. Kom æggemassen i panden/fadet, og rør lidt i bunden, så den tilberedte masse blander sig med resten. Dette skal kun gøres, mens massen er ret flydende.
  • Kom cherrytomater på toppen, når æggekagen næsten har sat sig, og tilbered den færdig i en 180 grader varm ovn, til æggemassen har sat sig helt.
  • Pynt med purlæg og bacon, og sérver med godt rugbrød.