Go Back
+ servings
Ceviche med grapefrugt, fennikel og koriander

Ceviche med grapefrugt, fennikel og koriander

5 fra 3 stemmer
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 500 g flået fisk
  • 1 dl limejuice
  • ½ dl grapejuice
  • 1 tsk. salt
  • ½ rødløg
  • 1 stk rød chilipeber
  • 3 stk grapefrugter
  • ½ bundt koriander
  • 1 spsk. olivenolie

Fremgangsmåde

  • Fjern eventuelle ben fra fisken, og skær den i små tern. Vend fisketernene med limejuice, grapefrugtjuice og salt, og lad det trække i 5 minutter.
  • Pil rødløget, og skær det i helt tynde skiver. Halvér chilipeberen, fjern frøene, og hak den fint. Skræl grapefrugterne, og skær frugtkødet ud i fileter. Halvér fenniklen, og skær den i tynde skiver. Pluk eller hak korianderen groft.
  • Hæld marinaden fra fisken over i en lille skål, og anret cevichen med rødløg, grape, fennikel, chili og mynte.
  • Hæld til sidst citruslagen over sammen med olivenolien.