Go Back
+ servings

Vietnamesisk kålsalat

No ratings yet
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 hvidløgsfed
  • 3 spsk sukker
  • 3 spsk limesaft
  • 3 spsk fiskesauce
  • 1 spids- eller lille hvidkål
  • 2 store gulerødder
  • 1 lille rødløg
  • ¼ bdt. koriander
  • ¼ bdt. mynte
  • 1 chilipeber
  • 4 spsk peanuts

Fremgangsmåde

  • Knus hvidløgsfed, og bland det med sukker, limesaft og fiskesauce. Rør det sammen, til sukkeret er opløst.
  • Snit kålen i fine strimler. Skræl gulerødderne, og skær dem i julienne (tynde stave) - gerne med julienneskræller, hvis du har sådan en. Pil og halvér rødløget, og snit det fint. Hak urterne groft, snit chilipeberen fint, og hak peanuts groft.
  • Bland det hele med dressingen.